22.9.14

Honeymoon (2014)


          Ερωτευμένο μέχρι αηδίας καθυστερημένο ζευγαράκι (Ygritte + Victor Frankenstein = L.F.E), που ζουζουνίζει και σαλιαρίζει ενοχλητικά και ασταμάτητα, σε σημείο που άρχισε να στάζει σορόπι η οθόνη, πηγαίνει μήνα του μέλιτος σε μικρό σπίτι στην εξοχή του Καναδά (εκεί με τη μηδέν εγκληματικότητα, τη μηδέν ανεργία και τον Captain Canada), και από το πρώτο δεκάλεπτο σε κάνει να εύχεσαι να βγει ο Λυκομάτης (μιάς που πιάσαμε τους Καναδούς υπερήρωες) από το δάσος και να τους κόψει φέτες αργά και βασανιστικά.
         Ευτυχώς τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται πιο awkward και creepy όσο περνάει η ώρα, μέχρι που ο ζουζουνίτσος ανακαλύπτει στην μέση της νύχτας, ότι η ζουζουνίτσα του λείπει από τη ζουζουνοψωλίτσα τους κ ...ουψ σόρι, ζουζουνοφωλίτσα τους ήθελα να γράψω, και βγαίνει στο δάσος κάνοντας μπζ μπζ μπζζζ να τη βρεί, και τη βρίσκει, ολόγυμνη, ιδρωμένη και με μια περίεργη λευκή κολλώδη ουσία στο νυχτικό (οκέι, χύσια). Δε θέλει και πολύ να σκεφτεί οτί η ζουζουνίτσα του, του έκανε ζουζουνιές με κάποιο άλλο ζουζούνι κι ας του λέει οτι δεν είναι αυτό που νομίζει.
"δεν είναι αυτό που νομίζεις"

        Μετά από αυτό τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο awkward και creepy και θεέ μου τι της βρήκα, έπρεπε να είχαμε συγκατοικήσει πριν παντρευτούμε, δεν μου τα 'κανε αυτά όταν βγαίναμε ραντεβού, μου τα 'λεγε η μάνα μου ότι αυτή δεν κάνει για μένα, "ούτε πρωινό δεν ξέρεί να φτιάχνει" (όντως).
"πως τρίβω το πιππέρι;"

          Από 'δω και πέρα είναι στο χέρι του ζουζούνου να  ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει με την τρελή που πήγε και παντρέυτηκε (too late, game over). Δυστυχώς δεν  μπορώ να γράψω κάτι άλλο χωρίς να κάνω σπόιλερ (τουλάχιστον όχι περισσότερο από το γαμημένο τρέιλερ), η ταινία είναι αργής καύσης και είναι χτισμένη πάνω στους δύο χαρακτήρες και την ερμηνεία τους, που μέχρι ένα σημείο λειτουργεί. Επίσης είναι ένας πολύ πετυχημένος συμβολισμός για τον γάμο (Sigmund Freud approves), ότι πρέπει για date movie δλδ.

Το τρέιλερ

Η ρομαντική αφίσα

Η όχι ρομαντική αφίσα

"μπζ μπζζ μπζζζ"

"μπζ μπζζ μπζζζ"

"μπζ μπζζ μπζζζ"

 "σήμερα θα φάμε βατραχοπόδαρα, κουάξ"

"μπζ μπζζ μπζζζ"

"θα τη σκίσω"

 "μπζ μπζζ μπζζζ"

"απλά μη βγάζεις το μακιγιάζ όταν πηγαίνεις για ύπνο"

"μπζ μπζζ μπζζζ"

"κατουριέμαι σου λέω, μου φεύγουν!"

"μπζ μπζζ μπζζζ"

(ο γάμος θέλει βίτσια)

"μπζ μπζζ μπζζζ"

"οκέι, χύσια"

"μπζ μπζζ μπζζζ"

"αυτό είναι η γαμήλια τούρτα"

"Λυπάμαι, αλλά θα σου δώσω ένα"

2 σχόλια: