2.6.15

Λάθος Βίντεο Κλιπ (Μέρος Τρίτο)

          Μ' αυτά και μ' αυτά φτάσαμε στο τρίτο μέρος των λάθος βιντεοκλιπιών (ποιος το περίμενε ότι θα το τράβαγα τόσο πολύ; ...το σχοινί). Στο πρόγραμμα είχα να σχολιάσω τον πρώην ντράμερ (Γουίπλας και μαλακίες) αλλά δεν βρίσκω το σωστό τέμπο, μάλλον επειδή ταυτίζομαι με τους προβληματικούς μουσικούς και το παίρνω πολύ σοβαρά.  Γι' αυτό είπα να ρίξω κανένα τραγουδάκι να ξελαμπικάρω. Ας ξεκινήσει η μουσική λοιπόν. Αβάντι μαέστρο!

          Ξεκίνησα ερωτικά με δυναμικό ντουέτο, Στόγια (η διάσημη για τους μυημένους πορνοστάρ, που έπινε ρακές στα Εξάρχεια και χαρήκαν οι τσοντόβιοι) και γιο Χοντορόφσκι (μεγάλος και τρανός λάθος σκηνοθέτας), που έκανε βίντεο κλιπ τσόντα, παρωδία των ταινιών του πατέρα του, μόνο και μόνο για να τη χουφτώσει (τη Στόγια). Μικρό κώλο δεν έδειρες μεγάλο δεν ορίζεις.

          O Τζακ Μπλακ έχει καταντήσει αηδία, οι Οφ! όμως όχι. Δύο μπακτουμπάκ βιντεοκλιπιά. που μας κάνουν ένα μικρού μήκους φιλμάκι, γεμάτο δράση, συγκινήσεις και μαύρο χιούμορ.

          Το μουστάκι είναι ο φερετζές του πούστη (λένε). Μικρός πουστράκος εκμεταλεύεται μουστακαλή σε ώρα ανάγκης, 100% αρσενικό που στη δύσκωλη ώρα ενδίδει με το ζόρι (τραβάτε με και ας κλαίω) και δε σκέφτεται, ότι στη ζωή, ότι δίνεις παίρνεις.

          Δεν ξέρω τι να γράψω γι' αυτό. Δεν ξέρω καν, αν πρόκειται για κανονική μπάντα, ξέρω μόνο ότι κάποιου αρέσει το (τσι)μπουκάκι. Σημασία έχει ότι είναι αρκετά λάθος για να μπει εδώ, ίσως και λίγο περισσότερο απ' όσο χρειάζεται.


          Αυτό μάλλον το έχετε δει όλοι, αλλά δε μπορούσα να μην το βάλω (το βίντεο). Θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί, το είχα ποστάρει στο φέισμπουκ, και μία δεσποινίς το είχε βρει προσβλητικό και με είχε κράξει. Σιγά μωρή Παναγιά εσύ! Τι να πεις;

          Μικρού μήκους φιλμάκι, preview του άλμπουμ World Painted Blood των Slayer, από το δημιουργό του υπεργαμάτου καρτούν Metalocalypseπου έχει πιάσει το κυνικό μαύρο χιούμορ και το διαβολικό ύφος της μπάντας. Πολύ καλό, να το δείτε όλο.

          Ενημερωτικό παιδικό τραγουδάκι, για να μη φοβούνται τα παιδιά το φόβο. Ενώ φαίνεται σωστό, για κάποιο λόγο είναι πολύ λάθος και τρομακτικό. Το Everything is terrible είναι μπλογκάρα γεμάτη λάθος στιγμές, της παλιάς Αμερικάνικης Τηλέ Όρασης. Να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

          Οι Cornbugs είναι η μπάντα του τιτανοτεράστιου horror icon Bill Moseley, αγαπημένου μου και πιο αδικημένου χαρακτήρα της οικογένειας Σόγιερ. Η αφήγησή του είναι πιο κρίπι από το βίντεο κλιπ, που σου εξηγεί σαν βέρος ρέντνεκ, πως περνάνε τα γουρούνια στο σφαγείο. Μουσική, στίχοι, βίντεο, όλα λάθος.

          Οι Residents είναι γνωστοί ανωμαλιάριδες (μουσικά εννοώ) και ανώμαλο είναι και αυτό το βίντεο κλιπ (όχι ότι τα υπόλοιπά τους είναι φυσιολογικά).

          Είχα σκοπό να βάλω το Fantasy από αυτούς (να το δείτε), αλλά έπεσα πάνω σε αυτό που δεν το είχα δει. Ξεκινάει όμορφα και έξυπνα, αλλά αν ήταν μόνο αυτό, δεν θα το έβαζα σε αυτή τη λίστα. Πολύ καλό.
          Φινίτο λα μούζικα! Φτάσαμε στο τέλος κι αυτού του επεισοδίου των λάθος βίντεο κλιπ. Ραντεβού τον επόμενο μήνα, στο ίδιο κανάλι την ίδια ώρα. Εώς τότε να τα κάνετε όλα λάθος και να περνάτε μία βόλτα από τη σελίδα στο Φέισμπουκ και το Σινέ Τουίτς, αριβερντέτσι!

2 σχόλια: