17.10.14

George Romero Crowdfunding

          Ήταν μην πετύχει το crowdfunding του Rob Zombie για την νέα του ταινία "31", χθές είδα το crowdfunding του Dario Argento και του Iggy Pop για την νέα ταινία του πρώτου που πρωταγωνιστεί ο δεύτερος, και σήμερα το crowdfunding του Cameron Romero γιού του γνωστού George A. Romero (σε ρόλο παραγωγού) για το πρίκουελ του όλταημ κλάσσικ Night of the living dead "Origins".
          Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να πει κανείς για την δημιουργία των ζόμπι που να μην έχει ήδη ειπωθεί, μετά την τριλογία των ...of the dead κάθε ταινία του Romero ήταν χειρότερη από την προηγούμενη και δεν ξέρω αν μπορεί να τα πάει καλύτερα με τον γιό του που δεν έχει δείξει τίποτα μέχρι στιγμής.
          Λίγο η τρελή επιτυχία του Walking Dead που έφερε ξανά τα ζόμπι στο προσκύνιο, λίγο η επιτυχία των crowdfundings, λίγο ότι παίζει να είναι η τελευταία ταινία του George Romero που παραδίδει τα σκήπτρα στον γιό του, να η απόπειρα που δεν με πείθει καθόλου για το αποτέλεσμα.


όσοι πιστοί προσέλθετε.

4 σχόλια:

  1. δεν έχουνε λεφτά οι Romero τι γίνετε;
    Αφού είναι και ο πατέρας στο όλο project τουλάχιστον πιστεύω να είναι ένα απλά καλό φίλμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο στόχος τους είναι 150 χιλιάρικα, αν σκοπεύουν με αυτά να κάνουν ταινία.....δύσκολο.

      Διαγραφή
    2. δίκιο έχεις αλλά τότε γιατί το κάνουν;Οι υπόλοιποι για τι ποσά ήθελαν;

      Διαγραφή
    3. ο Ντάριο ζητάει 250.000, ο Ζομπις το κανει απο το δικο του σαητ και δεν εχει ταβανι, απ' οτι εχω καταλαβει πρεπει να εχει απο πισω του παραγωγους και αυτο να ειναι ενα μπονους, ισως επειδη τους προηγουμενους τους εβαλε μεσα με το lords of salem και θελουν να περιορισουν την ζημια χαχα.

      Διαγραφή