4.11.14

Zombeavers (2014)


          Τρεις φοιτήτριες αποφασίζουν να περάσουν ένα διήμερο μακρυά από τους χαζογκόμενούς τους, σε σπιτάκι δίπλα σε λιμνούλα, φορώντας ξέκωλα σορτς και κάνοντας τόπλες ηλιοθεραπεία αλείφοντας η μία την άλλη λάδι, ως εδώ μιά χαρά. Μέχρι που εμφανίζονται απρόσκλητοι οι χαζογκόμενοί τους να κάνουν χαζομάρες και να μας χαλάσουν το βράδυ.
          Ευτυχώς για εμάς (δυστυχώς για την παρέα) το διήμερο σώζεται από δύο μεταφορείς τοξικών αποβλήτων, που αντί να προσέχουν το δρόμο, μαλακίζονται μεταφορικά και παραλίγο κυριολεκτικά, με αποτέλεσμα να πέσει από την καρότσα ένα βαρέλι τοξικών, σε ρυάκι που οδηγεί στη λίμνη που σαλιαρίζουν οι τεντιμπόηδες με τις δεσποινίδες. Στη λίμνη που είναι μόνιμη κατοικία για χαριτωμένους κάστορες, που μετά την επαφή τους με τα χημικά, μεταμορφώνονται σε διψασμένα για αίμα και έφηβα πατουσάκια χνουδωτά κτήνη. Δεν θα πάρει πολύ ώρα (όση χρειάζεται για να κάνουν σεξ τα ζευγαράκια) στους ζομποκάστορες να ανακαλύψουν τα γυμνά και απροστάτευτα ποδαράκια των νεανίδων μας και να τους επιτεθούν από στεριά και θάλασσα.
 (Γυμνά και απροστάτευτα)

          Επιτέλους μιά σοβαρή ταινία, ωραίες ατάκες, βάναυση κακοποίηση ζώων και πράκτικαλ εφέκτς. Αν οι κάστορες και το αίμα ήταν CGI θα ήταν μεγάλη αποτυχία και απογοήτευση, ευτυχώς όμως ο σκηνοθέτας έχει γούστο και στο ντεμπούτο του χρησιμοποίησε ανιματρόνιξ  μαριονέτες και το αποτέλεσμα εκτός από καλαίσθητο είναι και πιο ρεαλιστικό (λέμε τώρα), γι' αυτό ίσως μου θύμισε λίγο το Critters και το Black Sheep. Επίσης παίζει η Cortney Palm από το Sushi Girl και το Silent Night 2013 (ωραίο) και πηδάει πάλι από παράθυρο όπως είχε κάνει και στο Silent Night. Ιδού η εξήγηση που πηδάει τόσο συχνά και τόσο πετυχημένα, κάνε κλικ εδώ. Η Lexi Atkins δεν έχει παίξει πουθενά αλλού αλλά έχω την εντύπωση ότι θα γίνει μεγάλο αστέρι.

το τρέιλερ

Η σοβαρή αφίσα

Οι ασόβαρες αφίσες

"τι θα φάμε σήμερα;"
-"τα πόδια μας"

"Συγνώμη κύριε, μήπως έχετε μία στιγμή να μιλήσουμε για τον σωτήρα μας Ιησού Χριστό;"

 "Συγνώμη κύριε, μήπως έχετε άλλη μία στιγμή να μιλήσουμε για τον σωτήρα μας Ιησού Χριστό;"

Πως το λέει ο Ρακιντζής; "είσαι σαν κουνέλι και γλυκιά σαν μέλι"

Πως το λένε οι Killers; "breaking my back just to know your name"

"κοιτάτε κάτω μη πατήσουμε κάνα σκατό και είμαστε και ξυπόλητοι"

(Που πας με το ξύλινο ρόπαλο ρε καραμήτρο, τι νομίζεις τρώνε οι κάστορες;)

"Ο-ΛΙ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ"

"αααα είναι μπούζι"

"ΟοΟο έπιασα ένα χτα - πόδι"

"ίου αηδία"

"εμένα μου άρεσε"

"Τρία στα τρία, συγχαρητήρια, κερδίσατε"

7 σχόλια:

  1. ΖΟΜΠΟΚΑΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΜΑΣΤΟΡΕΣ...

    Αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Είναι γνωστό αυτό από αρχαιοτάτων χρόνων http://mahler76.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html

      Επίσης θενκς που δηλώθηκες αναγνώστης στο μπλόγκ μου αν και δεν ξέρω πως το έκανες αυτό αφού δεν δουλεύει το γκατζετάκι που δείχνει τους αναγνώστες.

      Διαγραφή
    2. δουλέυει το copy paste και το "προσθήκη στην λίστα ανάγνωσης" όμως.

      Διαγραφή
    3. Καλά εγώ σε έβαλα στο feeder μου γιατί αυτή η λίστα ανάγνωσης δεν ξέρω που είναι χαχα. Καλημερούδια!

      Διαγραφή