25.2.15

Λάθος Βίντεο κλιπ (Μέρος Πρώτο).

          Τελικά πριν σχολιάσω την επόμενη ταινία που είχα ποστάρει σαν "Προσεχώς" στο φέισμπουκ, αποφάσισα να κάνω ένα μουσικό διάλειμμα, το οποίο λέω και να το καθιερώσω. Μία φορά το μήνα θα ποστάρω δέκα λάθος μουσικά βίντεο κλιπ όλων των ειδών, αρκεί να είναι όπως λέει και η περιγραφή του μπλογκ "καλτ, φρίκης, κωμικοτραγικά, νέα και παλιά", κάποια άγνωστα, κάποια γνωστά.
          Λέρωσα τα μάτια μου με τα μακροβούτια στις χωματερές του κυβερνοχώρου για να μαζέψω υλικό (και με τη βοήθεια της γνωστής διαδικτυακής προσωπικότητας, γνώστη της εναλλακτικής εικόνας και ήχου, Maria Adelaida Consuelo) αλλά μου είναι αδύνατο να ξετρυπώσω ότι βδέλυγμα κυκλοφορεί εκεί μέσα, οπότε περιμένω και τις δικές σας προτάσεις.
          Δυστυχώς τώρα βρήκε να το πιάσει σεμνοτυφία το Μπλόγκερ που κοινοποίησε το εξής μήνυμα, "Starting March 23, 2015, you won't be able to publicly share images and video that are sexually explicit or show graphic nudity on Blogger" και " If your existing blog does have sexually explicit or graphic nude images or video, your blog will be made private after March 23, 2015".
          Επειδή τα μισά από τα βίντεο που θέλω να ποστάρω έχουν μέσα γυμνό σκέτο ή γυμνό με βία, μάλλον θα έχω πρόβλημα. Οπότε στα συγκεκριμένα βίντεο θα ποστάρω μόνο το λίνκ (με το γνωστό κόκκινο χρώμα) για να το παρακολουθήσετε στο αρχικό σάιτ. Επίσης έχω την εντύπωση ότι όλο και κάποιο screenshot με γυμνό θα έχω ποστάρει στις προηγούμενες αναρτήσεις μου και μάλλον πρέπει να το τσεκάρω κάποια στιγμή για να το λογοκρίνω.
          Update: Η google μετά από πολλά παράπονα άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην αλλάξει τίποτα, "We’ve received lots of feedback about making a policy change that impacts longstanding blogs, and about the negative impact this could have on individuals who post sexually explicit content to express their identities. We appreciate the feedback. Instead of making this change, we will be maintaining our existing policies". Οπότε διορθώνω και εγώ την ανάρτηση και προσθέτω κανονικά τα βίντεο που έχουν γυμνό (κυρίως πούτσες). Eυτυχώς δεν θα χρειαστεί να σβήσω φώτοζ από προηγούμενες ανάρτησεις μου όπως του Gone Girl.
          Ξαναπάμε λοιπόν...

          Torture porn με κάθε λεπτομέρεια στο κάποτε παγκοσμίως απαγορευμένο βίντεο των N.I.N. Μαζοχιστής κάθεται σε ρομποτική καρέκλα βασανιστηρίων που ξεκινάει χαλαρά με προκαταρκτικά και καταλήγει σε μηχανή του κιμά που τον κάνει λίπασμα. Υπάρχει και συνέχεια στο μικρού μήκους "Broken" με περισσότερη μουσική από τον Trent Reznor (τον άλλο μήνα αυτό).

          Σκηνοθετημένο από τον Eric Wareheim με μουσική γραμμένη από τον Mr. Oizo ή αλλιώς Quentin Dupieux (σκηνοθέτης του Wrong), και πρωταγωνιστή τον μεγάλο John C. Reilly.

          Ο Jake Gyllenhaal κάνει τον κοινωνιοπαθή σκοτεινό εκδικητή Λονδρέζων χίψτερ, φορώντας στολή ξιφομάχου, σε αυτό το μουσικό βίντεο / μικρού μήκους σκηνοθετημένο από τον Daniel Wolfe.

          Οι Fidlar είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες (και ας με στεναχώρησαν πρόσφατα) και ο Nick Offerman από τους πιο συμπαθείς ηθοποιούς. Στο βίντεο βλέπουμε έναν τύπο που τα παίρνει στο κρανίο επειδή απολύθηκε από τη δουλειά του, τα γράφει όλα στον πούτσο του (που βλέπουμε και στο βίντεο), πίνει όσο μπορεί και κατουράει όλο τον κόσμο (όποιος ταυτίζεται να κάνει ένα βήμα μπροστά).

          Ρομαντικό και γλυκό βίντεο κλιπ όπου Δεσποινίς σκοτώνει, διαμελίζει και θάβει στον κήπο της τον αγαπημένο της για να τον κάνει λίπασμα για τα όμορφα λουλούδια της (μάλλον αυτή θα έφτιαξε και την ρομποτική καρέκλα του πιο πάνω).

          Ασυγκράτητος νεαρός σε κρίση κάβλας, με πούτσο από ατσάλι που σπάει πάνω του ότι βρει, μεταδίδει την αρρώστια (τελικά περί ίωσης πρόκειται) και στους γύρω του με αποτέλεσμα να κάνουν ..πάρτι.

         Στοπ μόσιον που συνδίαζει ιστορία φαντασμάτων με τρελό gore και σκηνοθετημένο από τον σούπερ animator Lee Hardcastle (μπορείτε να δείτε τα καταπληκτικά βιντεάκια του εδώ).

          Όμορφο και κρίπι βίντεο κλιπ / μικρού μήκους με υπερφυσικό μυστικιστικό σκύλο που εκδικείται οικογένεια κυνηγού για τον φόνο άλλου σκύλου, κανονικού.

           Cattle Decapitation - Forced Gender Reassignment! To πιο ακραίο Death metal βίντεο που έχω δει (υπάρχει και το "through the eyes.." των Necrophagia αλλά μου φαίνεται πιο χαβαλετζίδικο). Σπλατεριά που επικεντρώνεται στα αναπαραγωγικά όργανα και των δύο φύλων, αν ξέρετε κάποιο χειρότερο (ή καλύτερο, όπως το πάρει κανείς) να μου το πείτε. Ήθελα να ξέρω, το δείχνουν στη μαμά τους (το βίντεο κλιπ);
 "Μαμά; κάναμε νέο βίντεο κλιπ με τα παιδιά"
-"Μπράβο καμάρι μου, τι δείχνει;"
"Αντρικό βιασμό, διπλό ευνουχισμό και αλλαγή φύλου με το ζόρι"
           Update: Το βίντεο είχε κατέβει, και δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά πλέον. Αναγκάστικα και το κατέβασα από ενα Ρωσικό σάιτ σε κακή ποιότητα, για να το ανεβάσω εδώ.

          Δε μπορούσα να αφήσω το προηγούμενο βίντεο τελευταίο, επειδή έχει εικόνες που δεν σου βγαίνουν εύκολα από το μυαλό. Το Truckers Delight μπορεί να έχει κι αυτό βιασμό αλλά έχει πλάκα (;!). Χιουμοριστικό animation σε στιλ δεκαεξάμπιτου βίντεο παιχνιδιού με ανάλαφρη μουσικούλα για να ξεπλυθεί το αίμα και τα σκατά των Cattle Decapitation.

2 σχόλια:

  1. περίμενε....δηλαδή, αν έχεις ήδη και δεν τις διαγράψεις μέχρι τις 23 Μαρτίου θα κάνουν το blog ιδιωτικό; Σωστά κατάλαβα; Πότε και πού σου ήρθε το μήνυμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω και καμιά βδομάδα, το εμφάνιζε στην κεντρική σελίδα του Μπλόγκερ.

      Διαγραφή