13.11.15

Λάθος Αναζητήσεις (Μέρος Τρίτο)

          Παρασκευή και 13 σήμερα. Η μέρα του Τζέισον, αλλά και η ώρα για την πιο ντροπιαστική κατηγορία αυτού του μπλογκ. Η ώρα του αναγνώστη, η ώρα η δική σου, η ώρα των λάθος αναζητήσεων!
(Κάθε Παρασκευή και 13, ΔΕΝ κάνουμε σεξ και μπάφους. Ο Τζέισον παρακολουθεί)

          Τρίτο στη σειρά και χειρότερο απ' όλα, επειδή αυτήν τη φορά έχετε γκουγκλάρει τα πιο αισχρά! Κάθε φορά που τσέκαρα τα στατιστικά του μπλογκ, πάθαινα ΣΟΚ, και αποκόλληση αμφιβληστροειδή. Όχι από τις εκατομμύρια προβολές που έχει το μπλογκ (αυτό το περίμενα), αλλά από τα αίσχη που διάβαζα κάθε φορά, στις "λέξεις-κλειδιά αναζήτησης" και μετά έβλεπα εφιάλτες, μέρα μεσημέρι, χωρίς να κοιμάμαι. Τι κολλύρια χλωρίνης, τι πλύσεις με καυτό ατμό, τι τρίψιμο με συρμάτινο σφουγγάρι. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά δεν κατάφερα να ξεδώ αυτά που είδα!
          Συνεχίστε με δικό σας ρίσκο! Εγώ σας προειδοποίησα, δεν έχω καμία ευθύνη για ότι συμβεί στην όρασή σας και στη λογική σας από εδώ και πέρα, και μην κοιτάτε έμενα, εγώ έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο πια.

          Καλή αρχή. Με το καλημέρα είδα αυτό, και μου βγήκε ο καφές από τη μύτη. Τι πούτσα κρεμασμένη ανάποδα; ΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΠΟΔΑ;! Όταν το είδα τρελάθηκα, λέω πάει το κλείνω, δεν περιγράφω άλλο, και ξάφνου τι συνειδητοποιώ και φρικάρω; Ότι υπάρχει πούτσα κρεμασμένη ανάποδα στο μπλογκ, στην ανάρτηση του The Taint. Εντάξει, φταίω κι εγώ, το παραδέχομαι, είμαι λάθος.

          Τι να πρωτοκυκλώσω εδώ πείτε μου, τι; Είναι όλα, ένα κι ένα! Καταρχάς διαβάζεται ολόκληρο και σαν ποίημα! Θα το κάνω τραγούδι για το νέο μου συγκρότημα, τους "Ο, λαλάθος". Λοιπόν, ας τα πάρουμε ένα, ένα.
          1) "Γαμιάς πατέρας γαμάει την κόρη του ΣΕΞ", γαμιάς είναι ο άνθρωπος, σεξ θα κάνει, αλλά πρέπει να το κάνει με την κόρη του; Θα μου πείτε, γιατί όχι; Κανείς δεν θα την αγαπήσει τόσο, όσο ο μπαμπάκας, και στην τελική, δική του είναι, ότι θέλει κάνει. Δεν τη μεγάλωνε τόσα χρόνια, για να του τη γαμήσει άλλος (κάπου το έχω διαβάσει αυτό, κάποιος το είχε πει, αλλά δεν θυμάμαι ποιος)! Ρε μαλάκες; Όσοι γουστάρετε οικογενειακές τσόντες έχετε μαζευτεί εδώ μέσα; Μια φορά δεν έχω δει ένα γουγλάρισμα για τσόντα, τύπου "Νιόπαντρο ζευγάρι την πρώτη νύχτα του γάμου" ή "Σεξ με σκοπό την τεκνοποίηση" ή "Έρωτας στην τρίτη ηλικία". Θα μπει κατά λάθος, κανένας σοβαρός άνθρωπος εδώ μέσα; Κανένας.
          1)"Γκέι σελίδες πετάγονται στις ταινίες". Λοιπόν αυτό το έχω πάθει κι εγώ, όχι εγώ δηλαδή, μία φίλη μου, εξαιτίας μου. Μία φορά είχα στείλει σε μία δεσποινίς ένα λινκ, για να δει online το Texas Chainsaw Massacre (Καλά, έκλεισε το Gamato, συνέλαβαν τους Gamatous και το τι έχω διαβάσει στα Σόσιαλ Μύδια δε λέγεται. Ότι έγιναν εκατομμυριούχοι, ότι είχαν 9.500.000 προβολές την ημέρα, ούτε εγώ τόσες, ότι το δημόσιο έχασε μισό δισ. ευρώ, ότι θα διαδηλώσει κόσμος στο Σύνταγμα, τι μαλακίες Θεέ μου. Καλά αν γίνει το τελευταίο, θα βάλω εγώ ο ίδιος στολή ΜΑΤ από τα Τζάμπο και θα πάω να τους χτυπάω με μαύρους δικέφαλους δονητές) στη δουλειά της (σκοτωνόταν στη δουλειά) και με παίρνει τηλέφωνο έξαλλη, να με κράξει επειδή της έστειλα λέει, λινκ με τσόντες, που το άνοιξε στον υπολογιστή του γραφείου και αν το δει κάποιος, και αν γεμίσει ιούς, και γιατί της το έκανα αυτό, και, και, και. Της εξήγησα ότι εγώ έχω AdBlock και δεν μπορούσα να ξέρω αν το λινκ είχε διαφημίσεις, δεν είδα καμία τσοντοσελίδα, παρά μόνο το player για την ταινία. Δεν σκέφτηκα ότι αυτή μπορεί να μην έχει, και ότι το λινκ θα είναι γεμάτο τσόντες. Δεν ξέρω αν με πίστεψε, τελικά δεν την είδε την ταινία. Η πλάκα (το δράμα δηλαδή) είναι ότι την ταινία, της την έστειλα, επειδή είχα πετύχει μία προβολή της, σε κινηματογραφική αίθουσα (όλος τυχαίος, το ξαναπαίζει πάλι 1/11, η ίδια αίθουσα), και ήθελα να την πείσω να πάμε να τη δούμε μαζί. Τελικά δεν πήγαμε. Όλο παρεξηγήσεις.
          1) "Έναν μαλάκα κοιτάτε" (χα!). Μήπως έψαχνες την ατάκα του Χάρρυ Κλυνν "Έναν πούστη κοίτα ρε"; Τώρα γιατί σε έβγαλε εδώ, δεν ξέρω. Δεν πιστεύω να σημαίνει τίποτα. Το γούγλαρα από περιέργεια όμως και να τα μας!
          1) "Καλώς ήρθες μπέμπα", καλώς σας βρήκα; Τι είναι αυτό τώρα; Ο άλλος ψάχνει ευχές και κάρτες για γέννες και τον έβγαλε στο Λάθος Ταινίες; Ελπίζω να πήρε κάποια καλή ιδέα τουλάχιστον.
          1) "Κορίτσια ωραία, ρώγα του βυζιού". Τι θέλει να πει ο ποιητής εδώ πέρα; Μάλλον για σκέτες ρώγες (χωρίς το βυζί), ωραίων κοριτσιών έψαχνε, αλλά το έθεσε πολύ όμορφα. Έχει καλλιτεχνική φλέβα ο άνθρωπος και δεν το ξέρει. Λοιπόν, τι θυμήθηκα τώρα; Μία φορά, είχα μπει στο Bourdela.gr να διαβάσω για πλάκα (αλήθεια), τις κριτικές που κάνουν οι μπουρδελιάρηδες για τα μπουρδέλα, και τι να δω; Λογοτεχνικά αριστουργήματα σύγχρονων Μπουκόφσκι, να περιγράφουν γλαφυρά, άλλες φορές με πάθος και άλλες με χιούμορ, τις ερωτικές περιπέτειές τους, τύπου γλυφομούνια σε 50άρες ιερόδουλες των 7 ευρώ, που το κάνουν ακάποτα με 50 πελάτες ημερησίως, στα καπάκια, τον έναν μετά τον άλλον. Αν θες να γευθείς κάτι τέτοιο, σίγουρα θα έχεις εκλεπτυσμένο γούστο και θα θες να το μοιραστείς και να το εκφράσεις με τρόπο.

(Σεβασμός μηδέν)

          1) "Πως μεγαλώνει η πούτσα σαν πορνό". Ας υποθέσουμε ότι βγαίνει νόημα από αυτήν τη φράση και το κατάλαβα σωστά. Τι τη θες άνθρωπέ μου τη Συναγρίδα; Που θα το βάλεις το Ροφό; Σε τι θάλασσες θα το βάλεις να κολυμπήσει; Εκτός αν έχεις σκοπό να γίνεις σιτάρ του σινεμά κι εσύ μαζί με αυτές (αυτές στο λινκ) και να πηγαίνεις στα άπατα, γιατί έτσι κι αλλιώς στα περισσότερα λιμανάκια, είναι εύκολο να πατώσεις. Αλλά αφού θες να μάθεις, θα σου πω. Με το τράβηγμα! Έτσι ψήλωσα κι εγώ, με τράβαγαν από τα πόδια και τα χέρια και τώρα είμαι έτσι! Τράβα κι εσύ, έτσι όπως αυτός (αυτός στο λινκ) και θα μεγαλώσει και το δικό σου, και βούτα μετά και στη μαύρη άβυσσο άμα λάχει. Σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να το ξεχειλώσεις πάντως, μη σε πάρει από ...κάτω. Μεγάλη καρδιά να έχεις και δε θα έχεις πρόβλημα (μεγάλο).
          Το γούγλαρα κι αυτό, να δω που κολλάνε αυτά τα πράματα με το ιστολόγιό μου. Να που κολλάνε.
(Με αυτά που γράφω, καλά να πάθω)

          1) "To σόι σου, ένα πρωί η Μπέλα ξυπνάει". Όταν το είδα αυτό, δεν έβγαζα απολύτως κανένα νόημα. Δεν πίστεψα ότι θα βγάλω κάποιο αν το γουγλάρω, και όμως έβγαλα. Το "Το σόι σου" ήταν Ελληνική σειρά (δεν την ήξερα) και η Μπέλα μία από τους πρωταγωνιστές. Κουλό; Άσχετο με το μπλογκ βέβαια.
          1) "Τσόντες 2015", τα Όσκαρ! Ας μην το κουράσω. Απλή αναζήτηση που θα τον έβγαλε κατευθείαν στην ανάρτηση για το Hot Girls Wanted.

          Στο προηγούμενο "Λάθος Αναζητήσεις" είχαμε το "www.ametryta byzia". Tώρα έχουμε το "www.pantoy byzia" και κάνει μπαμ ότι είναι ο ίδιος, και επιμένει, και του βγάζει πάλι το Λάθος Ταινίες, και το ξανακλικάρει! Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που να γκουγκλάρουν και να γράφουν έτσι. Η πλάκα είναι ότι την προηγούμενη φορά, του (;) είχα γράψει, ότι δεν υπάρχει τέτοιο σάιτ και ότι αμέτρητα βυζιά υπάρχουν παντού! Και τώρα βλέπω ότι το έχει γκουγκλάρει ακριβώς έτσι! Τελικά παίζει αυτή η επικοινωνία με τους σεξομανείς, μέσω του μπλογκ, να μην υπάρχει μόνο στο μυαλό μου.
          "Καυλωμένες κόρες". Εντάξει, μία από τα ίδια, το συνήθισα πια, αλλά "καυλωμένες φρι"; Τι θες να πεις ρε φίλε; Ο τσάμπας πέθανε, δεν καυλώνουν αν δεν τους τα ακουμπήσεις πια (τα μπικικίνια, όχι τα άλλα). Τι νόμιζες δηλαδή; Ότι έτσι τσάμπα καυλώνουν; Αφιλοκερδώς; Φιλανθρωπικό ίδρυμα; Ψυχικό; Λειτούργημα; Φύγε, κι έλα πάλι όταν θα έχεις βρει δουλειά, δηλαδή ποτέ!
          Ρε! Ρε! Ρε τη γαμάει ο φίλος του άντρας της ρεε! Ε ρε τρέλα, θέλετε και σενάρια στις τσόντες σας, τρομάρα σας, δε σας φτάνει το γυμνό, θέλετε και ιστορία σκάνδαλο. Κουλτουριάρηδες μαλάκες (όχι το αντίστροφο).

          Γκέι ταινία στο στάβλο. Αν δεν ήταν γκέι, το μυαλό μου θα πήγαινε κατευθείαν σε κάτι παλιές Ελληνικές ταινίες και σε κάτι καουμπόικα. Επειδή είναι γκέι όμως, το μυαλό μου πηγαίνει μόνο σε καουμπόικα. Σε μία ταινία γνωστή σε όλους μας και σε ένα τραγούδι όχι γνωστό σε όλους μας, αν και Ελληνικό!
"Μια μέρα εκεί στο ράντζο μου
που έπαιζα το μπάντζο μου (;), 
το όμορφο ρομάντζο μου, αρχίζει, το γλυκό (;), 
συνάντησα το γόη μου, 
το φίνο καουμπόι μου, 
ψηλότερο απ’ το μπόι μου και συμπαθητικό.
Ωωωωωωωωωωωωω
μ’ αρέσει αυτό το σύστημα το καουμπόικο"

          Τώρα για το "Χέρι μέσα στον κώλο (15min)" τι να πω; Εντάξει το χέρι στον κώλο, πες ότι το καταλαβαίνω. Τα 15 λεπτά δεν καταλαβαίνω. Όπως λέμε "Κρέας μέσα στο φούρνο (40min)"; Όπως λέμε του κώλου τα εννιάμερα (πόσα λεπτά είναι 9 μέρες;), αυτό είναι του κώλου το τέταρτο; Ή μήπως εννοεί τη διάρκεια του βίντεο; Ότι τόσο χρειάζεται για να "τελειώσει", αλλά αποκλειστικά και μόνο, με αυτήν την εικόνα; Ίσως τόσο κρατάει το διάλειμμά του, όταν την παίζει στη δουλειά. Πάντως, μία που το γκούγκλαρα, δεν μου έβγαλε κάποιο λινκ για λάθος ταινίες. Ποιος ξέρει;

          Μάλιστα. Είχαμε το "Καυλωμένες φρι", τώρα έχουμε το "Φρι-κλάμα", άσε που δυσκολεύομαι να καταλάβω που κολλάει το κλάμα. Μάρθα Βούρτση τσόντα; Τραβάτε τον κι ας κλαίω; Κλάμα η Κυρία; Τον πούτσο κλαίγανε; Τέλος πάντων, και για άλλη μία φορά, υποπτεύομαι ότι είναι ο ίδιος. Πόσοι τσαμπατζήδες γράφουν έτσι (τόσοι! 1-0); Το γούγλαρα κι αυτό από περιέργεια, να δω που στο Διάολο κολλάει με το μπλογκ, και ιδού.
(Αυτή η ανάρτηση για το πορνοντοκιμαντέρ, με έχει γαμήσει)

          Βυζιά και γαμάτες κορίτσια; Βυζιά και γάματες! Μαλάκες; Από την καύλα δεν ξέρετε τι γράφετε. Τρέμουν τα χέρια σας από την ανυπομονησία να την παίξετε. Θολώνει το μυαλό σας και αυτά που γράφετε δεν βγάζουν νόημα. Θα πάθετε κανένα εγκεφαλικό από τον ενθουσιασμό της μαλακίας. Τι στο Διάολο; Από τη φυλακή βγήκατε; Είμαι σίγουρος ότι ήσασταν μέσα, τουλάχιστον για βιασμό.
          "Αιμομικτική ταινία πορνό" και "Περιγραφή πορνό αιμομιξίας"; Αμάν με τα αίματα ρε μάγκες, αμάν, γαμηθήκατε πια. Θες και περιγραφή; Τι περιγραφή δηλαδή; Σαν ποδοσφαιρικού αγώνα; Ο Παππούστης είναι στη μικρή περιοχή, τριπλάρει αριστοτεχνικά την κλειτορίδα και με δυνατό, ευθύβολο πλασέ, στέλνει την μπάλα στον παρθενικό υμένα και παραβιάζει τη μέχρι πρότινος, παρθένα εστία της Καλλονής, για να κάνει το 1-0 και οι οπαδοί τραγουδούν εκστασιασμένοι "Πούτσα πάλι, πούτσα πάλι, οέ, οέ!". Αυτό θες; 
          Άλλος κουλτουριάρης από 'δω. Καταρχάς, άμα του έβαλε υπνωτικό πως του σηκώθηκε μετά; Εκτός και αν δεν πήδηξε αυτόν τον άντρα, αλλά κάποιον άλλον, ή εκτός αν του πήδηξε το κωλαρίνο, ή εκτός αν έκανε και τα δύο! Όπως σε αυτό το επεισόδιο της 10ης εντολής.
          Και πολύ καλά έκανες. Γιατί το γούγλαρες όμως; Για να σου φύγει το χανγκόβερ; Θα σου πω εγώ το μυστικό. Για να σου περάσει το χανγκόβερ την επόμενη, πρέπει να φας ότι πιο σάπιο σκουπιδοφαγητό βρεις (κατά προτίμηση, χθεσινή πίτσα ή χθεσινό σουβλάκι) και να πιεις κι άλλο αλκοόλ! Σοβαρά, μία μπίρα ή δύο σφηνάκια, για να έρθει ο μικροργανισμός σου στα ίσα του, πιο ομαλά. Μην αφήσεις να περάσει πολύ ώρα αφότου ξυπνήσεις όμως (εντωμεταξύ, θα τον έβγαλε στην ανάρτηση του Horns, επειδή κάπου στο κείμενο, έχω γράψει ακριβώς την ίδια φράση).

          Μαμά, παπά; Α όχι, μάλλον εννοεί "Μάμα, πάπα". Όλο το σόι ψάχνει ο τύπος. Αυτό που λέμε "Γαμώ το σόι σου". Όσο πάει χειροτερεύει η κατάστασή σας. Ζητήστε βοήθεια όσο είναι ακόμα νωρίς. Καλά για το δεύτερο τι να πω; Νεκρόφιλοι να πηδιούνται... Καταρχάς πως γίνεται αυτό; Αφού είναι και οι δύο ζωντανοί. Στη νεκροφιλία, ο ένας τουλάχιστον, δεν πρέπει να είναι νεκρός; Εκτός αν δεν εννοεί να γαμιούνται μεταξύ τους, αλλά κάτι, τύπου παρτούζα με πτώματα. Όκει, ξέφυγε το πράγμα. Έχω αρχίσει και φοβάμαι. Nekromantik 1 και 2 παιδιά! Αυτά να δείτε, και αν ξαναπετύχετε "Λάθος Ταινίες" στο Γουγλ, να το προσπεράσετε. 

          Το να θες να δεις ένα ζαρωμένο, γέρικο, ξεκαύλωτο πουτσί, να μαλαπερδιάζεται πάνω σε ένα σφριγηλό, τρυφερό, δροσερό μουνάκι, το καταλαβαίνω. Μπορεί να είσαι και εσύ κάνας 75άρης και να ταυτίζεσαι. Το να θες να έχει και σενάριο παππού-εγγονή όμως, ε άι και στο Διάολο. Αναρωτιέμαι αν αυτές οι αναζητήσεις είναι προσχηματικές, ή αν όντως καυλώνουν με την ιδέα.
          Ναι, η ερωτική εγγονή, η Μπεμπέ Λιλή. Αυτό με την ερωτική εγγονή, μου θύμισε τη δήλωση αυτού του υπέρ μαλάκα ιερέα, που είχε δικαιολογήσει τους παιδεραστές παπάδες, λέγοντας ότι δεν φταίνε αυτοί, αλλά τα παιδάκια που τους προκαλούν, σε αναζήτηση φροντίδας και στοργής. Σταματήστε να καίτε τις τράπεζες και ξεκινήστε να καίτε τις Εκκλησίες!

          Εδώ μέσα, πιο πιθανό να βρεις γκόμενες διψασμένες για αίμα, παρά για σπέρμα, αλλά δεν είναι απίθανο να βρεις και γι' αυτό αλλά και για πολλά άλλα, όπως π.χ. γκόμενες διψασμένες για νερό. Πόση τσόντα πια ψάχνετε στο διαδίκτυο; Πόση (τόση, 2-0);
          Η πέτσα παχαίνει, αλλά είναι  νόστιμη. Άσε που το κρέας χωρίς αυτή είναι στυφό, και δεν τρώγεται επειδή σου κάθεται στο λαιμό και θέλει δέκα κιλά σάλιο πριν το φας.

          Αυτά τα δύο πάνε μαζί, και μάλλον είσαι ο ίδιος που τα γκουγκλάρει και σε βγάζουν συνέχεια εδώ, εξαιτίας της ανάρτησης του R100, που έχει να κάνει με τις τρελές σαδίστριες. Ελπίζω να σε ικανοποιεί που δεν βρίσκεις αυτό που θες. Με την ορθογραφία που ξέρεις πάντως, αυτό σου αξίζει, ξύλο! Εκτός αν το κάνεις επίτηδες και ψάχνεις μία Grammar Nazi δασκάλα, να σε βάζει τιμωρία και να σε χτυπάει με το χάρακα στα αρχίδια, επειδή κάνεις ορθογραφικά λάθη. Αυτό θες;
          Άλλο ένα "Λάθος Αναζητήσεις" έφτασε στο τέλος του και ένα άλλο, έχει μόλις ξεκινήσει. Είμαι σίγουρος, ότι δε θα σταματήσουν να με εκπλήσσουν τα στατιστικά αυτού του μπλογκ, και θα έχω πάντα τροφή για σχόλια σχετικά, και αφορμή για σχόλια άσχετα. Καλό Παρασκευοδεκατρειόβραδο και ας ελπίσουμε, ότι δε θα σας πάει τίποτα στραβά και δε θα σας συμβεί τίποτα κακό!

18 σχόλια:

  1. Το ''Πορνο-Φρι-κλάμα'' είναι η μόνη σωστή αναζήτηση γιατί περιγράφει ακριβώς το συγκεκριμένο άρθρο. Μιλάει για πορνό και έκλαψα γοερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο να πεις μια κατανοηση για ολα οσα γραφεις
    την εδειξα..αυτο που δεν μπορεσα να καταλαβω
    ειναι το πως θα μπορουσε το "πακοτινι" να γινει
    "μπανανα"...!!!???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού τα εξηγώ με κάθε λεπτομέρεια! Μη μου πεις ότι δεν έκανες κλικ στο λινκ;

      Διαγραφή
    2. Και τα κλικ μου τα εκανα και απ ολα..αλλα βρε
      παιδι μου δεν το καταλαβαινω...πχ.βαζεις ενα
      πακοτινι στο στομα..πως το αισθανεσαι σα
      μπανανα..???? προχωρησε η επιστημη κι εμεινα
      πισω??

      Διαγραφή
    3. Αρχίζω και σε χάνω. Να τα βάλουμε σε μία σειρά, να συνεννοηθούμε. Στο πως "πως μεγαλώνει η πούτσα σαν πορνό" αναφέρεσαι έτσι; Με το τράβηγμα γίνεται, όχι στην πραγματικότητα βέβαια, στα μικιμάους. Εκτός αν το εννοείς αλλιώς, αν βάλεις ένα "πακοτίνι" στο στόμα, όσο να ναι θα μπανανέψει λίγο εώς πολύ, εκτός αν το δαγκώσεις, τότε μάλλον να μείνει πακοτίνι.

      Διαγραφή
  3. άπειρα ρισπέκτ σε σ'ένα και τους αναγνώστες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AOL user 927 is proud of them.
    https://en.wikipedia.org/wiki/AOL_search_data_leak#User_927

    FMM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το πράμα που σε όλα τα μπλογκ που βρίζουν έστω και λίγο τα μισά βιούζ είναι από τσοντοαναζητήσεις με προβληματίζει.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει». Μόλις ανακάλυψα τον Χωστήρα ανακάλυψα και εσένα (μια διαφορετική μπλογκόσφαιρα :) ) Θαυματουργή η πένα σου! Με ένα γκουγκλάρισμα θα βρεις και το δικό μου «λάθος blog».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E nai, όλοι οι ανωμαλιάρhδες ακολουθούμε ο ένας τον άλλον.
      Σε ευχαριστώ, τι εικόνες να δακρύζουν και καντήλια να κουνιούνται; Βγάζω την πένα μου έξω και χύνω το μελάνι μου σε αμαρτωλές ψυχές, σαν άλλος Ρασπούτιν. Απεταξάμην!
      Το βρήκα το μπλογκ σου και δεν ήξερα τι να πρωτοδιαβάσω, γίνεται της πουτάνας εκεί μέσα. Εκανα δυο τρεις ξεπ,ετες, αλλά θέλει σάλιο και υπομονή. Σε πρόσθεσα στη λίστα (στυλίστα) ανάγνωσης, να διαβασω τα καλά, με την ησυχία μου, όταν θα είμαι μόνος μου ;)
      Καλώς ήρθες στις Λάθος Ταινίες, καλώς σε βρήκα κι εγώ.

      Διαγραφή
  7. Xαχαχαχαχα...
    Αν εξαιρέσεις την «μαλακία» που έκανε τον πάω με χίλια τον Ρασπούτιν.
    Τake your time. όλοι οι καλοί χωράνε.
    Τhe pleasure is mine!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γράψε Λάθος (τυχαίο;), τον Ρασκόλνικωφ εννοούσα (πέρα από την μαλακία που έκανε). Ρώσοι και οι δύο τους μπέρδεψα. Ο Ρασπούτιν από τα λίγα που έχω ακούσει πρέπει να ήταν μούτρο μεγάλο. Ciao!

    Belenus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. very interesting post.this is my first time visit here.i found so mmany interesting stuff in your blog especially its discussion..thanks for the post!awriter

    ΑπάντησηΔιαγραφή