19.1.16

Νέα Στήλη!

          Πως σας μπήκε το 2016 (έτσι! 1-0); Το κακό με τις νέες χρονιές, είναι ότι κάθε χρόνος που μπαίνει, είναι μεγαλύτερος από το χρόνο που βγαίνει (τι έγραψες τώρα; Σβήσε το). Λοιπόν, το πρώτο σημαντικό νέο της νέας χρονιάς, είναι ότι θα κάνω νέα στήλη και μαντέψτε, δε θα έχει καμία σχέση με ταινίες (πάλι δε θα γράψεις για ταινία; Με κούρασες, βαρέθηκα)! "Λάθος Ταινίες Από Τη Ζωή Βγαλμένες" ή "Λάθος Ιστορίες" ή "Λάθος Γεγονότα" (όπως Μέγκα Γεγονότα) ή "Σαν Σε Λάθος Ταινία" ή "Λάθη Γενικά" ή, ή, ή δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θα δω.
(Μπράβο!)

          Θα έχετε παρατηρήσει ότι μερικές φορές που σχολιάζω κάποια ταινία, γράφω μαζί και άσχετες  ιστορίες, που μου έρχονται συνειρμικά στο νου (που;). Δυστυχώς αυτές τις ιστορίες, τις θυμάμαι μόνο αν μου τις θυμίσει κάποιος, ή κάτι και κάθε φορά με λιγότερες λεπτομέρειες (Άνοια το λένε ή κοινώς, μαλάκυνση εγκεφάλου). Πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει η στιγμή, που δεν θα τις θυμάμαι καθόλου και τι θα έχω να λέω μετά στα εγγόνια μου, μεθυσμένος μπροστά  από το τζάκι; Τίποτα, να μάθουν να διαβάζουν, να τις διαβάσουν στο μπλογκ. Γιατί λοιπόν, να μην τους δώσω τη δική τους στήλη (γι' αυτό! 2-0);
          "Και γιατί δεν κάνεις άλλο μπλογκ να λες τα παραμύθια σου, που τα έχουμε γραμμένα στην παλιά μας την παπούτσα και να μας αφήσεις με τα ταινιάκια της κακιάς ώρας;" θα μπορούσε να πει κάποιος γκρινιάρης και κακεντρεχής (δηλαδή εγώ). Θα σου πω γιατί (γιατί κλάνει το γατί). Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα, αλλά γιατί να μπω στη διαδικασία αυτή, αφού τα έχω εδώ, όλα έτοιμα, υπάρχει σοβαρός λόγος; Έτσι κι αλλιώς το μπλογκ είναι ασόβαρο, δεν μπαίνει κανείς για να διαβάσει εμπεριστατωμένες κριτικές, στα άπατα αναλυμένες και έχω ήδη άλλες στήλες, άσχετες με ταινίες. Ε, ας προσθέσω άλλη μία, δεν χάθηκε ο κόσμος (χάθηκε!).
          Με λίγα λόγια, σιγά σιγά το μπλογκ αλλάζει. Σε λίγο δεν θα έχει καμία σχέση με τον τίτλο και την περιγραφή, και θα καταντήσω να γράφω από συνταγές μαγικής μαγειρικής, "Φτιάχνουμε τον τραχανά όπως το ξέρουμε, από μία κοινή συνταγή του Τσελεμεντέ και προσθέτουμε, τρεις τρίχες από αρχίδι σπανού, νάνου μπασκετμπολίστα. Ξύσμα από τρίποδι ρίζα Μαντραγόρι και δύο λέπια φρέσκου Λούτσου και λέμε «άμπρα κατάμπρα, αχ κάνε μου να βρω, έναν άντρα», σε προφητείες καταστροφής, "Το 2016, θα πεθάνουν σε ηλικία θανάτου, αφού θα έχουν ζήσει σαν βασιλιάδες, όλοι οι διάσημοι χωρίς σοβαρό λόγο (δηλαδή καλλιτέχνες), που δεν γνωρίσαμε ποτέ προσωπικά, αλλά θα στεναχωριόμαστε πολύ, σαν να έφυγαν νέοι, αδικημένοι και πολύ μας, αγαπημένοι!" και από μηδενιστικά μανιφιέστα, σε απειλητικές ή απαγωγικές επιστολές στον εαυτό μου, "Με έχω απαγάγει, αν με θέλω πίσω ασφαλή, πρέπει να μου δώσω ένα εκατομμύριο ευρώ (Θεέ μου, δεν τα έχω, τι θα κάνω;), αλλιώς θα μου στέλνω ένα κομμάτι μου, κάθε εβδομάδα που θα καθυστερούν τα λύτρα. Αν τολμήσω να επικοινωνήσω με την Αστυνομία, θα με σκοτώσω. Με παρακολουθώ και ξέρω την κάθε μου κίνηση".
          Μάλιστα σκέφτηκα να βγάλω και το "Ταινίες" από το "Λάθος Ταινίες", αλλά θα πρέπει να αλλάξω και το μπαγκράουντ και δεν έχω το φώτοσοπ, στο νετμπουκάκι που γράφω τώρα. Δεν νομίζω να χωράει κιόλας. Μια φορά πήγα να του βάλω το Ιλουστρέιτορ CS3 και μου έβγαζε μηνύματα τύπου "Μη, βγάλτο, δε χωράει" - "Κάτσε λίγο να το προσπαθήσουμε" - "Δεν μπαίνει σου λέω, θα πονέσω!". Ε, και τι να κάνω; Να του φτύσω τον επεξεργαστή; Να λιπάνω τις μνήμες; Θα το χαλάσω και δεν λέει, πάνω που έβαλα διαδίκτυο μετά από σχεδόν δύο μήνες, να μείνω χωρίς κομπιούτερ. Πόσα να αντέξω πια (τόσα! 3-0);
          Εννοείται ότι δεν θα αφήσω τις ταινίες στην άκρη, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, οι ταινίες που έχω δει είναι ελάχιστες. Έχω δει κάποιες που θέλω να σχολιάσω, όπως τα The Editor, Cooties, Turbo Kid. Kάποιες που έχω αφήσει στη μέση από παλιά (Carne, με το σίκουελ Seul Contre Tous,  Ex-Drummer, New Kids Turbo και το σίκουελ New Kids Nitro) και κάποιες άλλες που θέλω να δω και νομίζω, είναι άξιες σχολιασμού (Plemya, Green Room, Landmine Goes Click, He Never Died με το Henry Rollins, κ.α), δηλαδή καμένες. Αφήστε που έχω μαζέψει κι άλλο υλικό, από τα στατιστικά του μπλογκ, για το "Λάθος Αναζητήσεις". Πάλι μαλακίες ψάχνετε, όποτε μπαίνετε στον κυβερνοχώρο και πέφτετε πάνω μου, έλεος. Τώρα με ποια σειρά και πότε θα γίνουν όλα αυτά, δεν ξέρω και δεν με νοιάζει, και αν όντως νοιάζει κάποιον από εσάς, να πάει να το κοιτάξει, είναι σοβαρό.

22 σχόλια:

  1. Ολα τα λαθη σε ενα μπλογκ. THIS I LIKE !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαθος πενιές απ' τη ζωη βγαλμενες με μπακραου μπουζουκακι.
    Ετσι φτιαχνεται η λαϊκη θεματικη ενοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος. Κρίμα που δεν μπορώ να έχω διαφορετικό μπαγκράουντ για κάθε στήλη.

      Διαγραφή
  3. Δυναμική επανεμφάνιση και νόμιζα ότι είχες παρατήσει το blog. To background εμένα μ' αρέσει, μόνο αν έχεις κάτι καλύτερο να το αλλάξεις. Δεν βλέπεις και εγώ πως άλλαξα το blog χώρια ότι έβγαλα τα seh gifs.

    Αυτές τις άσχετες ιστορίες σου θέλουμε και γουστάρουμε (τουλάχιστον εγώ)

    Μπα, εσκεμμένα πέφτουμε πάνω σου.

    Πρώην ΒELENUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το παράτησα; Αυτό με παράτησε! Δεν το παρατάω ποτέ αλλά ξέρεις, δεν μας ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ, οποτε έχουμε χρόνο και όρεξη. Βασικά δεν είχα ίντερνετ για σχεδόν δύο μήνες. Θα γράψω και γι αυτό.
      Καλά, εσύ το έχεις γαμήσει, αλλά έτσι είναι στην αρχή.
      Πρώην Μπελένους, προχθές σε λέγαν Κακαρότ ή κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    2. Αυτό σημαίνει να είσαι μέσα στις εξελίξεις...να φανταστείς ούτε και εγώ θυμάμαι πια το πραγματικό μου όνομα, χαχαχαχα, νομίζω όμως πως το βρήκα του blog.

      Αχ ναι τι ωραία που θα ήταν να μας πληρώνουμε αφορολόγητα...κανείς δεν ξέρει πόσο ίδρωτα χύνουμε εμείς οι blogger για ένα άρθρο.

      Διαγραφή
  4. Το κοινό διψάει για νέα πράματα μιας και αυτό που διάβασα τώρα ήταν υπεργαμάτο!
    Μπορείς να το ονομάσεις απλώς λάθος μπλογκ

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία, μου δίνεις κουράγιο. Αυτό σκεφτόμουν μωρέ, γιαυτό ήθελα να αφαιρέσω το "ταινίες" από το μπαγκράουντ, αλλά δεν μπορώ μέχρι να αγοράσω λάπτοπ.

      Διαγραφή
  5. Αν οι ιστοριες που εχεις να πεις ειναι
    σαν καποια σχολια σου που εχω διαβασει
    και σαν το παρον αρθρο σου, τις περιμενω
    με ανυπομονησια.!
    Σκεψου και το Λαθος Πορτα.! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα το περάσουν κάποιοι σα σεξουαλικό υπονοούμενο. Όχι εγώ, κάτι φίλοι μου!

      Διαγραφή
    2. Σαν κάποια σχόλιά μου είναι και μάλλον εννοείς ένα που είχα κάνει στο Χωστήρα, αλλά δεν θυμάμαι τι του είχα γράψει. Είδες; Πρέπει να τα γράφω.

      Διαγραφή
    3. Λάθος πόρτα, πίσω πόρτα, γενικά η "πόρτα" έχει πολλές έννοιες.

      Διαγραφή
  6. χαχαχα Προεδρε δεν εχεις αδικο, αν ηξερες
    ποιο ακριβως σχολιο του εμεινε χαραγμενο
    στη μνημη μου. :) (δεν εχω διαβασει
    καλυτερο ever)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έχει φάει η περιέργεια τώρα. Θυμάσαι σε ποια ανάρτηση το είχα κάνει ή περιληπτικά τι είχα γράψει;

      Διαγραφή
    2. Γεια!
      Αντε θυσια εγινα και το εψαξα, ειναι
      στο "Κραχτης-αναγκαιο κακο η σκετο κακο"
      Δεν εβαλα λινκ γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται
      να το κανω..(μη τα χωσει ο Χωστηρ δλδ).
      Φυσικα το ξαναδιαβασα και επεσα στα πατωματα,
      αυτο δεν πρεπει να παει χαμενο.!

      Διαγραφή
    3. Σε έβαλα σε κόπο. Ευχαριστώ.
      Δεν το θυμόμουν καν αυτό το σχόλιο (λογικό)και γέλασα κιόλας με τα χάλια μου. Πως εκτέθηκα έτσι ανεπανόρθωτα; Δεν θυμόμουν φυσικά ούτε το σχόλιο του Χωστήρα, το οποίο απεδείχθη προφητικό!
      Τέτοιες ιστορίες, γκομενικές, δεν θα γράφω (εκτός αν είμαι μεθυσμένος)παραείναι προσωπικές και δεν θέλω να μπλέκω και άλλα άτομα. Βέβαια ποτέ δεν λέω ποτέ, ποτέ δεν ξέρεις (φτου, μόλις το είπα).

      Διαγραφή
    4. Σιγα τον κοπο..ισα ισα που ξαναδιαβαζοντας
      το γελασα πολυ.!
      Πιστευω οτι σαν ανθρωποι δεν πρεπει να μενουμε
      στασιμοι, να αναθεωρουμε το σκεπτικο μας, το
      ιδιο ισχυει και για τα blogs. Δε λεω..οι
      πιπερατες ιστοριες ειναι παντα πιο διασκεδαστικες,
      αλλα δεν ειναι και καλο να εκτιθεται κανεις,
      οποτε....Καλη Αρχηηηηη...!!!

      Διαγραφή
  7. και εμένα με βρίσκει σύμφωνη η κίνηση σου, άλλωστε και εμείς στο ναό ποτέ δεν περιοριστήκαμε σε ένα θέμα και μόνο. Πότε δεν κατάλαβα την εμμονή ενός blog με ένα και μόνο θέμα. Είναι σαν να μου λες οτι ο εγκέφαλος σκέφτεται μόνο ένα θέμα...δεν γίνεται δεν είναι δυνατόν, άσε που πρόσεξα πως πολλά άτομα θέλουν να μάθουν και πράγματα για εσένα για τον τρόπο που σκέφτεσαι και άλλες κουτσομπολίστικες μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ την καταλαβαίνω την εμμονή. Έχει να κάνει λίγο με το χάος και την τάξη.
      Συνήθως ένα μπλογκ ξεκινάει από μία ιδέα, από ένα συγκεκριμένο λόγο, ε μετά μπορεί να εξελιχθεί, ειδικά αν ο μπλόγκερ βαριέται.
      Εγώ είχα προσέξει κάτι τέτοιο, μου έβαλες ιδέες και τώρα ανησυχώ.

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Το ξέρεις ότι έπρεπε να γκουγκλάρω το ποιος είναι ο Ερμακ έτσι;

      Διαγραφή