16.3.16

Aftermath (1994)

            Το "Μεταμάθημα" ξεκινάει δείχνοντάς μας κάτι να κουνιέται μέσα σε κάτι (χμμ), πως κάνει το Άλιεν πριν πεταχτεί από το στέρνο; Πως κλωτσάει το μωρό μέσα στην κοιλιά; Αυτό αλλά από μέσα, σαν να έχεις κάμερα μέσα στο μουνί και να βλέπεις τα τοιχώματα να πάλλονται κατά τη διάρκεια του πρωκτικού (σεξ). Μετά ακούμε κάτι ουρλιαχτά, κάτι φρεναρίσματα, κάτι γυαλιά να σπάνε και επιτέλους βλέπουμε κάτι φυσιολογικό και ξεκάθαρο. Ένα σκύλο χτυπημένο από αμάξι, πατημένο, λιωμένο, κομμένο στα δύο, με τα εντόσθια να του έχουν βγει από το στόμα. Από την πρώτη σκηνή και μόνο, καταλαβαίνεις ότι το ταινιάκι θα γαμάει και θα δέρνει (ή μάλλον, θα δέρνει και θα γαμάει).
"Έτοιμοί; Φώτα!"
"Ξεκινάμε!"

            Αμέσως μετά μεταφερόμαστε στο νεκροτομείο (κατευθείαν στο ψητό), όπου δύο Ιατροδικαστές κάνουν τη δουλειά τους, σαν μία οποιαδήποτε άλλη μέρα στο γραφείο. Ανέκφραστοι, σχεδόν ρομποτικά, αποσυναρμολογούν δύο πτώματα, σαν να είναι σάρκινα Λέγκο, δείχνοντάς μας κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια και βάζοντας τα κομμάτια πίσω στη συσκευασία, για να τα στείλουν πίσω από εκεί που ήρθαν. Στο κενό της ανυπαρξίας.
"Μετά το τέλος των γυρισμάτων, μπορώ να το πάρω μαζί μου, να κάνω μία πλάκα;"

            Η κάμερα εστιάζει περισσότερο στον έναν Χασαποδικαστή, που φαίνεται να παθιάζεται λίγο περισσότερο από όσο θα έπρεπε με τη δουλειά του, επειδή ακούμε συνεχώς την ξελιγωμένη ανάσα του και βλέπουμε τα μάτια του να γουρλώνουν και να σφίγγονται όλη την ώρα και σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι είναι ίδιος ο Μίστερ Μπιν, κάνει το τραγικό του θέματος, τραγεlaughικό.
"Μίστερ Μπιν, εσείς;"

"Αν το πεις πουθενά, σε σκότωσα!"

"...και σε γάμησα!"

            Σήμερα όμως, δεν είναι άλλη μία μέρα στο γραφείο. Σήμερα είναι η τυχερή μέρα στο γραφείο. Η μέρα όπου η δουλειά γίνεται απόλαυση. Η μέρα που θα γαμηθείς στη δουλειά κυριολεκτικά και τι καλύτερο από το σεξ στο γραφείο, ή στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο χειρουργικό τραπέζι; Βλέπετε ο Μίστερ Μπιν, με το που βλέπει τη λίστα με τις επόμενες παραγγελίες και συνειδητοποιεί ότι του έρχεται ολόφρεσκο γκομενάκι, που βλέπει τα ραδίκια ανάποδα λόγω τροχαίου (κάνας σκύλος θα πετάχτηκε στη μέση του δρόμου) και θα χρειαστεί διερεύνηση εις ...βάθος για τα αίτια του δυστυχήματος, αντί να τα μαζέψει και να την πουλέψει μετά το τέλος της δουλειάς, όπως ο συνάδελφός του, μένει πίσω για να βαρέσει ...υπερωρίες. Νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια, αυτά που είδαμε και στην αρχή, αλλά αυτήν τη φορά με χάπι έντιν' (και βυζιά). Ο Μπιν δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στον εσωτερικό κόσμο, της κρυόκωλης δεσποινίς και θα τήνε πηδήσει, χαϊδεύοντας τρυφερά, τη σπλήνα και τα νεφρά της, και θα της κλέψει την καρδιά στην κυριολεξία, για να ...τέλος πάντων, μην το πω, ήδη έκανα σπόιλερ. Μισή ώρα είναι, δείτε το. Παίζει σε όλα τα ονλάιν σάιτς.
"Μείνε λίγο ακίνητη σε παρακαλώ"

            Αυτό το μικρού μήκους/μεγάλης φρίκης φιλμάκι, φέρνει στο μυαλό το άλλο νεκροφιλικό έπος (όχι πέος), "Νεκρομάντικ", αλλά δεν μοιάζει καθόλου με την ταινία του Jörg Buttgereit. Καταρχάς δεν είναι καθόλου ρομαντικό! Επίσης, μπορεί να είναι Ισπανικό, αλλά ευτυχώς δεν ακούγονται καθόλου Ισπανικά να μας ζαλίζουν (και κάπου εδώ να πω, ότι στην τελευταία μου δουλειά, με έβαλαν με έναν "παλιό", να μου μάθει τα κόλπα. Μόνο που ο Χάβι, είναι Ισπανός και δεν μιλάει γρι Εγγλέζικα, με αποτέλεσμα να μου μιλάει Ισπανικά, να συνεννοούμαστε με παντομίμα, να ζωγραφίζει αόρατες ζωγραφιές στον αέρα και τους τοίχους και ευτυχώς προς το τέλος της "εκπαίδευσης", να γράφουμε στο Google translate του κινητού. Δεν δουλεύω πια εκεί, με απέλυσαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί, τα είχα μάθει όλα τέλεια! Chinga tu hermana, chinga tu madre, chinga usted!). Όχι ότι ακούγεται άλλη γλώσσα δηλαδή (οι νεκροί δεν μιλάνε), αφού το φιλμ δεν έχει καθόλου διαλόγους και δεν χρειάζεται κιόλας, τα β(φ)λέμματα τα λένε όλα. Το ότι δεν έχει μπλαμπλά, δεν σημαίνει ότι είναι και βουβό, ίσα ίσα είναι πολύ πλούσιο σε ήχους και προτείνω να το δείτε σε Ντόλμπι Σαράουντ, για να απολαύσετε όπως τους αρμόζει, τα "Κρακ" των κόκκαλων που σπάνε, τα "Χριτσχράτς" της σάρκας που πριονίζεται και τα "Φλομπ - Σπλατς" των οργάνων που αποκολλιούνται.
(Φλιτς φλιτς)

            Εκεί όμως που πραγματικά δίνει ρεσιτάλ είναι στα Εφέ. Εννοείται ότι δεν υπάρχουν κομπιουτερίστικες ανοησίες και όλα είναι πράκτικαλ εφέκτς! Οι ηθοποιοί τα βλέπουν, τα μυρίζουν, τα πιάνουν και τα γεύονται (έτσι κι αλλιώς, πολλά από αυτά για τη σχάρα προορίζονταν) και στη συγκεκριμένη, τα γαμάνε κιόλας! Είναι τόσο ρεαλιστικό το Γκορ, που αν ήταν αρνίσια, αντί για ανθρώπινη η συκωταριά, θα επιχειρούσες να τη φας! Οι κούκλες μοιάζουν τόσο αληθινές, που αν ήταν κούκλες του σεξ, αντί για πτώματα σε αποσύνθεση, θα προσπαθούσες να τις πηδήξεις (Όχι ότι αυτό εμπόδισε τον πρωταγωνιστή).
            Αν ήθελες να γίνεις Νεκροψήστης, αλλά βαριόσουν την Χασαπϊατρική. Αν ήθελες να δεις ένα νεκροτομείο από τα μάτια του νεκρού, αλλά είσαι τόσο μαζόχας, που δεν θες να αφήσεις ακόμα το μαρτύριο της ζωής. Αν πατάς "Dead" στο Γιουπόρν, αλλά σου δεν σου βγάζει τίποτα και μένεις με το πουλί στο χέρι, να ακούς το βινύλιο των Mayhem, που έχει για εξώφυλλο την αυτοκτονία του Dead. Αν είσαι λυσσασμένο Γκόρχαουντ και θες το Σπλάτερ σου, να κάνει σπλατς. Αν τρέφεσαι μόνο με σούπες αίματοςμαύρες πουτίγκες και θες την μπριζόλα σου τόσο "rare" που να κάνει "Μουου". Αν είσαι οπαδός των παλιών καλών Carcass. Αν είσαι όλα αυτά, τότε μάλλον το έχεις δει και την έχεις παίξει κιόλας. Αν όχι όμως, δες το χθες και ευχαρίστησέ με αύριο. Αυτό το φιλμάκι είναι το αμέσως καλύτερο, από το να βρεθείς σε νεκροτομείο την ώρα αιχμής. Θα ικανοποιήσει ακόμα και την πιο νευρική ανορεκτική δεσποινίς, που θέλει να ξερνάει χωρίς να χρησιμοποιεί άλλο το δάκτυλό της, επειδή έχει αρχίσει να χωνεύεται από το γαστρικό οξύ και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει πουθενά αλλού (δηλαδή στο μουνί της).
            Δεν έχω δει κάτι άλλο αυτού του σκηνοθέτη, αλλά λίγο που τσέκαρα το ΙΜΔΒ και είδα κάποια τρέιλερ δεν ενθουσιάστηκα. Κρίμα, επειδή το Άφτερμαθ είναι πολύ εντυπωσιακό και θα ήθελα μία ανάλογη συνέχεια. Εκτός αν πέφτω τόσο έξω για τις επόμενες δουλειές του (δεν αποκλείεται).

(Το τρέιλερ)

(Η μαζεμένη αφισούλα)

(Η μες τα μούτρα αφισούλα)

(Όταν έχεις καθυστέρηση τρεις μήνες και ...αδιαθετείς!)

(Νταξ' αυτό είναι λίγο τρομακτικό)

(Ετοιμασίες για το Πάσχα)

(Εξώφυλλο ντεθμέταλ δίσκου)

"Δεν σε είχα για τόσο μυαλωμένη"

"Δεν είναι αυτό που νομίζεις! Της δίνω το φιλί της ζωής!"

(Η βαζελίνη σώζει σχέσεις)

"Έχεις μία μύξα, να στη βγάλω;"

(Και μία πούτσα, έτσι για το καλό)

"Είσαι άρρωστος παιδί μου;"

(Αυτά τα έξι λεπτά του Φάμιλι Γκάι, είναι το τι μπορεί να συμβεί σε εσάς, τη μισή ώρα που διαρκεί το Άφτερμαθ. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα)

            Πριν κλείσω να σας πω, ότι στη διάρκεια αυτής της "κριτικής", την ώρα που έβλεπα καρέ καρέ το φιλμάκι, με έκοψε λόρδα και έβαλα να φάω κόκκινες φακές με τσένταρ (δεν είχα και άλλη επιλογή) και σε κάποια φάση άρχισαν να μου φαίνονται περίεργες και ξαφνικά χόρτασα και τις άφησα.
(Γιατί άραγε;)

"Τρία στα τρία"

41 σχόλια:

  1. Δεν είμαι τρελή, μοιάζει όντως του Μίστερ Μπιν. Επιτέλους δικαιώνομαι! Εγώ δηλαδή που τρώω κανονικά όσο το βλέπω πρέπει να ανησυχώ? Τσέκαρε και το Genesis του ιδίου. Καμία σχέση θεμτολογικά με το Aftermath, αλλά εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι τρελή, εκτός αν έχουμε την ίδια τρέλα.
      Εξαρτάται τι τρως. Νομίζω ότι οι φακές θα με αηδίαζαν ότι και να έβλεπα.
      Το Τζένεσις ίσως και να το έχω δει, δεν θυμάμαι, κάτι μου θύμιζε όταν έβλεπα το τρέιλερ, παρ' όλα αυτά δεν με "έψησε", όπως ούτε και η μεγάλη μήκους. Ίσως το δω κάποια στιγμή.

      Διαγραφή
  2. Δεν είμαι τρελή, μοιάζει όντως του Μίστερ Μπιν. Επιτέλους δικαιώνομαι! Εγώ δηλαδή που τρώω κανονικά όσο το βλέπω πρέπει να ανησυχώ? Τσέκαρε και το Genesis του ιδίου. Καμία σχέση θεμτολογικά με το Aftermath, αλλά εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ίσως και να είσαι. Αν το γράψεις άλλη μία φορά θα είμαι σίγουρος :p

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ναι, χειροποίητος Ζίκα, αφού της έβγαλε τον εγκέφαλο.

      Διαγραφή
    2. Χοιροποιητα πορκ τσοπ ζελεδακια εγκεφαλου με 0% λιπαρα και δυσκολο ανοιγμα.

      Εκτως και αν εχεις ηλεκτρικο πριονακι προχειρο η εκεινο το γαματο εργαλειακι απο το No Country for Old Men. Η εισαι οικοδομος.

      Εδω που τα λεμε, ποτε μη φευγεις απο το σπιτι χωρις power tools.

      Διαγραφή
    3. Εχουν και εύκολο άνοιγμα ρε, βγάζεις το μάτι και έχεις άμεση πρόσβαση στο γλυκό.

      Διαγραφή
  4. Γέλασα πολύ οταν τό δα, για δύο λόγους. 1ον γιατι η ταινία εχει δυσανάλογα πολύ μαυρο χιούμορ σε σχέση με την διάρκειά της και 2ον με όλους αυτούς που μου λέγανε οτι αμα το δώ θα μου γυρίσουν τάντερα, και θα δεθουν πίσω απο το στομάχι μου κόμπος. Αν θυμάμαι καλά οταν τό βλεπα έτρωγα καλαμάκια με ξεροψημένη πίττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι δίκαιο! Τα καλαμάκια τα τρως κανονικότατα ακόμα και αν βρίσκεσαι μέσα σε ξεχειλισμένο υπόνομο όπου αρουραίοι τρώνε μπροστά σου μωρά παιδιά!

      Διαγραφή
  5. Ενα σου λεω, θελω να φαω κοκορετσι και φακες
    γκρι, η εχω γερο στομαχι η μου επιφυλασσει
    εκπληξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά, μη συγκρίνουμε τώρα κοκορέτσια με φακές. Φακές, μπάμιες, μπρόκολα, κουνουπίδια τα ξερνάς και ας έχεις μπροστά σου τον παράδεισο. Αν έτρωγα κοκορετσάκι δεν υπάρχει περίπτωση να το άφηνα από το στόμα μου, ή από το στομάχι μου ότι και να έβλεπα. Θα έκανε πιο όμορφη την κάθε εμπειρία.

      Διαγραφή
  6. Έκλεισα τα μάτια μου και πήγα γρήγορα στα σχόλια. ΑΙΣΧ-Ρ-ΟΣ! Τουλάχιστον ρε φίλε βάλε μια προειδοποίηση περιεχομένου όπως όλοι οι καλοί αρχι-μπλόγκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα! Υπερβολές. Προειδοποίηση περιεχομένου για πλαστικές κούκλες βουτηγμένες σε σιρόπι κεράσι; Προειδοποίηση έχουν πορνομπλογκ ή άλλα που ανεβάζουν φωτογραφίες από αληθινά ατυχήματα και χειρουργεία.

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε δεν υπάρχει λόγος να αμύνεσαι δεν ήξερα ότι είναι από ταινία πρώτη φορά μπαίνω. Δεν παύει όμως αυτές οι ταινίες να είναι ακατάλληλες κάτω των 18. Σκέψου να μπει κανένα ανήλικο στο μπλογκ σου. Για παράδειγμα αν τα δει αυτά μια κοπέλα που έχει περίοδο θα σιχαθεί το αίμα της. Και αυτά στα λέει ένας Παπάς μιλάω of the record τώρα. Και πως ξέρεις αν είναι σιρόπι από κεράσι και όχι από άλλο φρούτο; μάλλον αληθινό αίμα είναι. Φαίνεσαι καλό παιδί αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλοί σατανιστές ανάμεσα μας με αγγελικά προσωπεία. Για το καλό σου τα λέω.

      Διαγραφή
    3. Έχετε δίκιο Πάτερ, συγχωρέστε με και σας παρακαλώ, δώστε μου και την ευχή σας, επειδή τα πράγματα εδώ πέρα, πάνε κατά Διαόλου!

      Διαγραφή
    4. Σαν πρώτο μέτρο οπωσδήποτε να ξυρίσεις το πίσω μέρος του κεφαλιού σου για να δεις αν έχεις χάραγμα το Αποκάλυψης. Εάν τελικά είσαι ο Αντίχριστος το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πέσεις να πνιγείς πριν αρχίσεις να υποτροπιάζεις. Αν δεν το έχεις που το εύχομαι μπορούμε να κάνουμε έναν εξορκισμό για μπλογκ και όλα θα πάνε καλά. Την ευχή μου να χεις και η Παναγιά μαζί σου.

      Αν σου αρέσουν τα μαύρα πέρνα μια βόλτα από το κατώφλι μου να σε εξομολογήσω. Πίσω μου σε έχω σατανά.

      Διαγραφή
    5. Αυτη η συναντηση μπορουσε να δωσει εναυσμα για sequel του Spotlight αναφορικα με την σχεση Παπαδων με το ποιμνιο τους.

      Μπορω να δω απο τωρα και τον υποτιτλο της ταινιας: Spotlight 2. Love is Hard.

      Θα κανει παταγο.....

      Διαγραφή
    6. Δεν θα κάνει απλά πάταγο. Θα γαμάει.

      Διαγραφή
  7. Δεν τα αφήνεις αυτά, να δεις καμιά πχοιότητα; Σαν το "Μια γυναίκα δαιμονισμένη", ας πούμε, μιας και πέθανε αυτός ο Ζουλάφσκης που το γύρισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To Possession ίσως το είχα δει πριν πολλά, πολλά χρόνια, δεν είμαι σίγουρος. Το έχω όμως στο σκληρό μου εδώ και κάνα χρόνο και δε λέω να το δω. Που θα πάει δεν θα μου γλυτώσει.

      Διαγραφή
    2. Είναι αρκούντως λάθος. Και μιλάμε πάντα για το Διρέκτορ'ς Κατ, να ευχαριστηθείς δυο φουλ ώρες κάψιμο

      Διαγραφή
    3. Τριβουτε προτζεκσιον σε μαρμαρο ταφοπλακας σε απροσδιοριστο πλην γνωστο νεκροταφειο με Dolby surround τριξιμο κοκκαλων και την σποραδικη νεκροσιμη ακολουθεια.

      Μετα το περας της προβολης προσφορα ποτακι και παξιμαδι ενω για τα νυχτοπουλια μας καφεδακι takeout.

      Θα τηρηθει αυστηρη σειρα προτεραιοτητας και μπορειτε να συμμετασχετε και σε κληρωση με φανταστικα δωρα.

      Διαγραφή
  8. Re βάλτε κάνα ψευδώνυμο τουλάχιστον να ξέρω ποιος ανώνυμος είναι ο ένας και ποιος ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Hate fucking is on the way.

      Αν σου δεσει μια ταμπελιτσα στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου με το ονομα σου μπορει να κανει καλυτερο το σκηνικο ;

      Διαγραφή
    2. Επειδή σου έτριψα τα σπληνάντερα στη μούρη ή το σχόλιό σου είναι απάντηση σε δικό μου σχόλιο ανάρτησης άλλου μπλογκ;

      Διαγραφή
    3. Μάλλον κρέμασμα μεγαλύτερης ταμπέλας, από το λαιμό.

      Διαγραφή
    4. πότε έγινε αυτό; Σε μισώ για το visual horror που μου χάρισες

      Διαγραφή
    5. Για να συμπληρωθει το horror flick μενει μια παθιασμενη σκηνη αχαλινωτου σεξ.

      ΑΞΙΟΝ.

      Διαγραφή
  10. Ψάχνοντας για cult-ιές , ταινίες που δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται , σάπια και μη ξεκοιλιάσματα και γενικός σφάλματα του κινηματογράφου και λοιπά λάθη έπεσα πανω στην ανάρτηση… Ένα έχω να πω! Δεν υπάρχεις! Τέτοιο σχολιασμό ταινίας πρώτη φορά βλέπω!
    Πάμε τώρα στο Aftermath! Νομίζω τα είχε όλα… τα λόγια είναι περιττά. Πληροφοριακά ανήκει στην τριλογία του θανάτου (όχι του Inaritou-Arriaga , την άλλη τριλογία του θανάτου :P) που έχει πρώτο μέρος το Awakening και τρίτο το Genesis που αναφέρθηκε παραπάνω… Γενικώς πιστεύω η Ευρώπη και η Ασία είναι μπροστά σε τέτιου είδους σφάλματα/ξεκοιλιάσματα….
    ΥΓ Από το Family Guy άφησες το καλύτερο το αντίστροφο ξέρασμα!
    ΥΓ 2 Μια χαρά μπορεις να φας βλέποντας την ταινια με την προυπόθεση ότι το φαί τρόγεται (κοινός αν είναι ότι άλλο εκτός από αυτά που ανέφερες πιο πάνω)

    KostasM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eπιτέλους με ανακάλυψε σοβαρός άνθρωπος. Καλώς ήρθατε, περάστε, καθίστε, τι να σας προσφέρω;
      Καλά έκανες και ανέφερες ότι είναι τριλογία διότι μου διέφυγε. Παρ' όλα αυτά, νομίζω ότι είναι "άτυπη" γιατί απ' ότι έχω διαβάσει, τα ταινιάκια δεν έχουν και μεγάλη σχέση μεταξύ τους. Τα έχεις δει; Αξίζουν;
      Επρέπε να διαλέξω ένα από τα δύο. Μαλακία που δεν είχε το σκηνικό με το αντίστροφο ξέρασμα, μέσα στη συλλογή ξεράσματος.
      Το φαϊ πάνω απ' όλα.

      Διαγραφή
    2. Ετσι είναι , το ξεκοίλιασμα είναι σοβαρή υπόθεση! Ναι είναι όντος άτυπη! Τα έχω δει , εμένα προσωπικά μου άρεσαν αν και δεν ήταν αιματηρά σαν το δεύτερο μέρος… πιο πολύ μυστηρίου θα τα έλεγα (αν και έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς τον θάνατο). Το πρώτο δειαρκεί 8 λεπτά και το τρίτο 30. Οπότε αν σου αρέσουν τα μυστηρίου κάνε μια δοκιμή μιας και είναι μικρού μήκους. Υπάρχουν στο youtube απλός μετά το όνομα γράψε και τις ημερομηνίες 1990 και 1998 αντίστοιχα για να σου βγάλει αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  11. Ξεβιδώσου και γράψε καμιά ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το μπορω και εγω.

      Και θα στο αποδειξω με ενα γρηγορο παραδειγμα:

      Ηταν ενας. Ηρθε αλλος ενας και γινανε δυο. Περιμενανε τον Γκοντο και γινανε τρεις.

      Πιες μιλκο.

      Διαγραφή
    2. Ολα τα ανώνυμος είσαι ο ίδιος έτσι;
      Εχω γράψει δύο ιστορίες αλλά δεν τις έχω αναρτήσει. Ντρέπομαι. Κάποια στιγμή που θα έχω πιει και θα έχουν πέσει οι αναστολές μου, θα τις αναρτήσω.

      Διαγραφή
    3. Αυτος ειναι. Εγω ειμαι αλλου. Το μιλκο κανει.

      Διαγραφή
    4. Να το πάμε επαγωγικά; Εγώ είμαι ο Πάτερ και μόνο ο Πάτερ άρα δεν είμαι ο milko ούτε κανείς άλλος. Ένα το κρατούμενο.

      Διαγραφή
    5. Επαγωγικα με κρατουμενο ειναι κατασταση ομηριας. Η αστυνομικη ταινια.

      Με πατερ εγινε το Spotlight, βρες αλλο γιατι αν αρχισεις να ζηλευεις παιδοφιλους ...

      Διαγραφή
    6. Βρε δεν γαμιέσαι εσύ και οι παιδόφιλοι και το sportlight πες στον milko να σου πάρει μια πίπα. Παλιτρόλια.

      Διαγραφή