26.4.16

Η Μεγάλη Απόφραξη Του Τρόμου

            Προχθές χάζευα στην τιβί (και σου έμεινε μόνιμο) και συγκεκριμένα στο Χόρορ Τσάνελ, που παίζει ταινίες τρόμου (προφανώς). Προχθές λοιπόν το απογευματάκι, είχε το "Δε Άιλαντ Οφ Τέρορ", με τον μεγάλο και τρανό Πίτερ Κούσιν. Πολύ μπροστά το ταινιάκι για την εποχή του. Είχε όμως μια γουάτ δεφάκ σκηνή που μου ήρθε ξαφνική, πνίγηκα με τον καφέ, μου βγήκαν τα μπισκότα από τη μύτη και γέλαγα μόνος μου σαν χαζός (το "σαν" τι το ήθελες). Σας την παραθέτω με φωτοντοκουμέντα και δικό μου υποτιτλισμό ώστε να βγάζει νόημα, επειδή αλλιώς, δεν βγάζει.
            Πάλι γελάω (σαν χαζός). Σοβαρά τώρα, γιατί να κόψεις το χέρι και όχι το πλοκάμι; Το όλο σκηνικό μου θύμισε τη "Μεγάλη Απόφραξη" με τον Τσάκωνα και τον βοηθό του. Θα μπορούσε να γίνει και ταινία τρόμοκωμωδία, η "Μεγάλη Απόφραξη Του Τρόμου"!
(Να και μια ωραία σκηνή από το ταινιάκι αυτό)

            Αυτά. Ξέρω, ανάρτηση απάτη και τα λεφτά σας πίσω. Ησυχάστε χωριανοί, θα σας έρθει και ριβιού ταινίας και ιστορία να έχουμε να λέμε. Το πότε δεν ξέρω. Έχω ξεκινήσει 3-4 και δε λέω να τις τελειώσω. Τα ίδια κάνω και με τις δουλειές, και με το φαί και με όλα. Όλα μισοτελειωμ

2 σχόλια: