10.6.16

The Greasy Strangler Trailer

            (Αρχίσαμε και τα τρέιλερ τώρα;)
            Για τον Ελάιτζα τα έχω ξαναγράψει, το παιδί γουστάρει τρόμο. Φαίνεται από τη μούρη του άλλωστε, ότι είναι ανώμαλο.
            Κάθεται και κάνει τον παραγωγό σε ότι νέα ανεξάρτητη καμμενιά τρόμου κυκλοφορεί και σε μερικές από αυτές παίζει κιόλας. ManiacPawn Shop ChroniclesGrand PianoCootiesOpen Windows (λάθος ριβιού εδώ), Toad RoadLFOA Girl Walks Home Alone at NightThe BoyThe HomeIt Was CruelBad Vibes. Αλλά εκτός από τη φόρα που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια, το πρόβλημα το είχε από παλιά. Child In The NightThe Good SonThe FacultySin CityThe Oxford Murders.
            Τώρα είναι παραγωγός σε μία νέα καμμενιά τρόμου, που από το τρέιλερ και μόνο την αγάπησα! Ας είναι καλά ο Άταξ και Ταραξάκο που μου την έστειλε. Το The Greasy Strangler είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Jim Hosking που είχε κάνει το "G is for grandad" segment για το "ABC's Of Death 2". Θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο και φαίνεται σαν συνδιασμός Quentin Dupiex (τα γράφω γι'αυτόν εδώ) και The Taint (λάθος ριβιού εδώ). Η υπόθεση στο ΙΜΒΔ γράφει "The Los Angeles-set tale follows Ronnie, a man who runs a Disco Walking tour along with his browbeaten son, Brayden. When a sexy, alluring woman comes to take the tour, it begins a competition between father and son for her attentions. It also signals the appearance of an oily, slimy inhuman maniac who stalks the streets at night and strangles the innocent, soon dubbed 'The Greasy Strangler". Mυρίζει σαν κάτι να καίγεται, σαν θαύμα γεύση, σαν γκολ! Ακριβώς αυτά που θέλω να βλέπω δηλαδή. Στην αναμουνί λοιπόν.

(Το τίζερ τρέιλερ)


(Η ωραία αφίσα)

(Κι εδώ ολόκληρο το "G is for grandad", για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται)

13 σχόλια:

 1. Μαλάκα έκανες ποστ μετά από ακριβώς ένα μήνα! Προηγούμενο ποστ ήταν 10/05. Ούτε επίτηδες να το έκανα. Το βιολογικό μου μπλογκικό ρολόι, δουλεύει ρολόι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ας εβαζες ρε συ και κανενα βυζι ναπουμε, ή εστω την κοπελα να βαθμολογει το τρεηλερ (πες της να το κανει τοπλες να γαμηθεις στα views)

  υ.γ.: ειμαι δωδεκα χρονωνε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχω βάλει κοπελα με ταμπελα τόπλες αρκετές φορές , έχω βάλει και εντελώς τσιτσιδες αλλά δεν γαμηθηκα στα βιουζ. Μόνο " το μπαλκόνι " γαμηθηκε στα βιουζ αλλά μετά γαμηθηκε και ο Δίας και έχω να μπλογκαρω από τότε.

   Διαγραφή
 3. Ο Ελαιζα με πλαστικα βυζια και το μαλλι απο τον Αρχοντα ειναι οτι πρεπει. Θα κανει παταγο.

  https://www.youtube.com/watch?v=1sBwmr4SuwI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε το τρέιλερ , συνήθως μου αρέσουν τα καμένα , αλλά κάτι με χάλασε. Πάντος από περιέργια θα το δω , και πιστεύω πως θα είναι ένα καφρικο 90λεπτο και μέχρι. Καμία σχέση με τον Ντεπιέξ κατά τη γνώμη μου , αυτός είναι σε άλλο επίπεδο δεν πιστεύω πως μπορεί να τον πλησιάσει άλλος. Το The Taint δεν το ήξερα αλλά μόλις είδα το λινκ μπήκε αμέσως στις προτεραιότητες μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά ναι, ο Ντεπιέξ είναι μια κατηγορία μόνος του αλλά για κάποιο λόγο μου τον θύμισε ( σε συνδιασμο πάντα με το The taint). Περιμένω την άποψη σου όταν το δεις.

   Διαγραφή
  2. Καλά ναι, ο Ντεπιέξ είναι μια κατηγορία μόνος του αλλά για κάποιο λόγο μου τον θύμισε ( σε συνδιασμο πάντα με το The taint). Περιμένω την άποψη σου όταν το δεις.

   Διαγραφή
  3. Είδα το The Taint. Ίσως η μεγαλύτερη καφρίλα που έχω δει στη ζωή μου. Σε γενικές γραμμές άμα ή ταινία έχει τόσο χάλια εφέ (ΟΚ, εξερούντε οι κλασικές καλτιές με τις οποίες μεγάλωσαμε) ή τόσες απιθανότητες θέλω να το κράξω (στη μια σκηνή ο φλωρο-χιπσερ με μια μπουνία ανοίγει κεφάλια και πετάγονται τα εγκεφαλονωτιαια υγρά στο κράσπεδο λές και είναι ο Saitama από το One Punch Man – βλέπε λάθος εικόνα http://img.ifcdn.com/images/fa0a5eb7c4e24bf2a101879d960becf3243e830dde32ee3da63db1461f57c7fb_1.jpg και την άλλη τρώει βρωμόξυλο από ολόκληρη συμμορία και δεν παθένει τίποτα). Όμως όχι το The Taint δεν είναι σε αυτή την κατηγορία. Είναι η εξέρεση. Με τόση καφρίλα και δε σε νοιάζουν αυτά. Κομμάτι από τα λίγα το The Taint. Αλλά αυτό που πραμγατικά απογείωσε την ταινία ήταν η σοβαροφάνεια που είχε. Όλη η ταινία ήταν ένα απόσταγμα ιδεών , αλλά το ότι προσπαθούσε να το εξηγήσει το πώς ξεκίνησε η μόλυνση (το flashback )την ανέβασε σε άλλο λέβελ. 3/3 και από εμένα. Σιγά σιγά θα δω και άλλα από τα σφάλματα που έχεις σχολειάσει και δεν έιχα ιδέα ότι υπάρχουν.

   Διαγραφή
 5. Ρε συ γαμώ τις κωμωδίες φαίνεται!

  Πρόεδρας ΑΠΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Θελω και εγω βυζια οπως οι απο πανω. :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή