3.8.17

Λάθος Βίντεο Κλιπ (Μέρος Έβδομο)

            Πάνω που νόμιζα ότι έχω παρατήσει το μπλογκ, ποστάρω στα ξαφνικά, χωρίς να το περιμένω (αν το περίμενες, δεν θα ήταν στα ξαφνικά) ένα ακόμα λάθος βίντεο κλιπ από το πουθενά και με ξαφνιάζω, με τρομάζω και με ανησυχώ, ότι ακόμα δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω στη ζωή μου.
            Ας ξεκινήσω δυναμικά με τσόντα, για να σας τραβήξω το ενδιαφέρον (κι εσείς να τραβήξετε κάτι άλλο). Μαλακία τραγούδι, οπότε τι πιο ταιριαστό από το να το συνοδέψεις με εικόνες μίας γκόμενας που μαλακίζεται; (ένας γκόμενος που μαλακίζεται;) Τίποτα. Το ένα συμπληρώνει το άλλο και το αποτέλεσμα είναι μαλακία, με την καλή έννοια (πάντα).

            Καβλώσατε; Τώρα θα ξεκαβλώσετε με αυτό το βίντεο των RWAKE που είναι τόσο λάθος, όσο λάθος είναι να διαμελίζεις, να λιώνεις και να καταστρέφεις με όποιον τρόπο μπορείς να σκεφτείς, μικρά, τρυφερά, αγέννητα μπέικον και γενικά του να μην δείχνεις απολύτως κανένα σεβασμό στο φαγητό. Όπως είπε ο τραγουδιστής της μπάντας, τους προσέγγισε ο σκηνοθέτης (Casper Haugegaard) και τους είπε ότι έχει μία συγκεκριμένη "ιδέα" που πρέπει οπωσδήποτε να υλοποιήσει (αλλιώς θα τρελαινόταν) και ότι η μουσική της μπάντας ταιριάζει τέλεια για μουσική υπόκρουση.  Εκ του αποτελέσματος, δεν τόλμησαν να διαφωνήσουν.
            Ξεκαβλώσατε; Μπράβο, ξανακαβλώστε τώρα παίρνωντας μάτι σαν βρώμικοι πορνόγεροι ένα νεαρό, αμούστακο ακόμα, παρθένο ζευγάρι. Μία δεσποινίς σαν τα κρύα τα νερά, κάνει κρύο έρωτα στον Μόγλη (το παιδί της ζούγκλας) σιγοτραγουδώντας του "Παρλεβού φρασέ; Μακαρόνια φρικασέ", σε άλλο ένα μουσικό βίντεο/τσόντα, που όπως και το προηγούμενο, είναι καλύτερο της μουσικής και στη συγκεκριμένη περίπτωση θυμίζει θυλικό Μαραβέγια ή κάτι τέτοιο (πω ρε πούστη, είπα Μαραβέγια και ξέρασα πάνω στο λάπτοπ).

            Καβλώσατε; Μπράβο, μείνετε έτσι τώρα (στην αρχή, επειδή στο τέλος προβλέπεται μέγα ξεκάβλωμα) παίρνωντας μάτι σαν παρθένοι ανήλικοι ένα τριχωτό και βρώμικο ζευγάρι. Μία δεσποινίς σαν το βούρκο, κάνει υγρό έρωτα (όχι με τα υγρά που θα έπρεπε) σαν "Αλογάκι της Παναγίτσας" στο ανυποψίαστο αρσενικό σε άλλο ένα μουσικό βίντεο/τσόντα/τρόμου, που όπως και το προηγούμενο, είναι καλύτερο της μουσικής και στη συγκεκριμένη περίπτωση θυμίζει χαλασμένο καταψύκτη κρεοπωλείου, μέσα Αυγούστου. Στην κορύφωση του βίντεο (και του αρσενικού) έχουμε Οσκαρικές στιγμές με σκηνή που σίγουρα θα την ξαναδώ ...το βράδυ ...στο κρεββάτι ...στους εφιάλτες μου!

            Καβλώσατε με την αρχή του προηγούμενου βίντεο, αλλά ξεκαβλώσατε με το τέλος; Τώρα κάποιοι καβλώστε (πάλι), κάποιοι ξεράστε (πάλι). Βυζιά, μουνιά και ψυχότροπα ναρκωτικά, σε σπάνιο ντοκουμέντο από την ετήσια συγκέντρωση οπαδών του Αρτέμη Σώρρα στην Ικαρία, εεεε συγγνώμη λάθος, του Κάρλος Καστανιέδα ήθελα να πω, να τρώνε Πεγιότ, να ξεχυλώνουν την αντίληψή τους (μεταξύ άλλων) και να εξα-σκίζουν την προέντασή τους. Σας προτείνω να παρακολουθήσετε το βίντεο αυτό, με το τρίτο σας μάτι.

            Το ανοίξατε το τρίτο σας μάτι; Ωραία, τώρα κλείστε το όμως επειδή δεν γλυτώνετε την επιληψία. Ένας τύπος χορεύει, ραπάρει και κάνει χεντμπάγκιν στο σαλόνι του, αλλά δεν μπορούμε τον δούμε καλά, επειδή τα γκλιτς και τα πίξελς του Πλέη Στέισον Ένα που έχει βάλει μπροστά του, σου γαμάνε τον αμφιβληστροειδή τόσο, όσο χρειάζεται για να νομίζεις ότι βλέπεις κάτι γαμάτο.

            Τον David Firth τον έμαθα από τα εφιαλτικά επεισόδια του Salad Fingers αλλά και ό,τι άλλο έχει κάνει δεν πάει πίσω σε αρρώστια και παράνοια. Εδώ βλέπουμε ένα βιντεάκι στο συνηθισμένο του στιλ που έκανε για τους Flying Lotus. Πρόσφατα οι δύο τους συνεργάστηκαν ξανά για την πρώτη τους full length ταινία. Δείτε εδώ το τρέιλερ και καείτε.


            Μετά τα αίσχη που είδαμε πριν, ήρθε η ώρα για κάτι πιο χαλαρό και ευχάριστο. Όταν το brainstorming πάει λάθος, κεφάλια σπάνε. Δύο γκόμενες κάνουν τζόγκιν και σκάνε κουτουλιές σαν Άγγελοι Χαριστέες σε ανυποψίαστους παρευρισκόμενους χωρίς εμφανή λόγο, πέρα του ότι είναι φανταστικοί χαρακτήρες σε σενάριο διαφήμισης αθλητικού παπουτσιού. Α ναι, στο τέλος χαμουρεύονται, ε τι, έτσι;

            Σας άρεσε το Blade Runner; Γίνεται και χαμός τώρα με το ριμέικ, ριμπούτ, σίκουελ ή ό,τι είναι αυτό τέλος πάντων. Εγώ δεν είμαι φαν να σας πω την αλήθεια. Εδώ βλέπουμε δεσποινίς σε παρόμοιο σύμπαν με του "Λεπιδρομέα", να πηγαίνει κομμωτήριο για διόρθωση CVP, DPF,  προγραμματισμό εγκεφάλου ECU, επισκευή κοντέρ, αυτόματου σασμάν και ξεκλείδωμα immobilizer. Μπορεί η ζωή της πριν το εξτρίμ μέικ όβερ να ήταν θλιβερή αλλά τουλάχιστον ήταν αληθινή, τώρα είναι απλά ψεύτικη.


            Κλείνω με στυλιζαρισμένο μέχρι θανάτου βίντεο κλιπ φόρο τιμής σε 80'ς χόρορ, σάι-φάι, καρτούνζ και βίντεο γκέιμζ. Αν σας άρεσε το Kung Fury θα σας αρέσει κι αυτό. Ο σκηνοθέτης (Mike Diva) που κάνει όλο τέτοια, έχει κάνει και το μικρού μήκους Mad Max:Roadkill BBQ, που αξίζει να δείτε (πιο πολύ από τα υπόλοιπα).
            Αυτά για σήμερα. Μέχρι την επόμενη ανάρτηση συνεχίστε να τα βλέπετε και να τα ακούτε όλα λάθος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου