6.7.14

Under the skin (2014)

          Εξωγήινος έρχεται στη Γη, ντύνεται Scarlett Johansson και τραγουδάει Tom Waits, αυτό έγινε στ' αλήθεια. Στην ταινία τώρα, εξωγήινος έρχεται στη Γη, ντύνεται Σκάρλετ, η Σκάρλετ ντύνεται με γούνα και κόβει βόλτες στη Σκωτία. Φλερτάρει με ανυποψίαστους κοινούς θνητούς, πέφτει κάτω, σαβουριάζεται, τη μαζεύουν, (candid camera κανονικά, μόνο τα ηχογραφημένα γέλια έλειπαν) και δεν την αναγωρίζει κανείς διότι στη Σκωτία δεν βλέπουν μαλακίες. Κάποιους από αυτούς, τους πιο αγάμητους, τους πηγαίνει σπίτι της (όχι στο διάστημα), τους κάνει στριπτίζ, τους ρίχνει στο μαύρο τζακούζι και τους αφήνει εκεί μέχρι να παπαριάσει το δέρμα τους και να κάνουν ολική απολέπιση.
          Τη Σκάρλετ δεν τήνε χώνεψα ποτέ, ούτε σαν γκόμενα, ούτε σαν ηθοποιό, ούτε με μαλόξ, εδώ όμως ο ρόλος της ταιρίαζει σαν ...δεύτερο δέρμα, (αυτό το κρύο, το αδιάφορο, το κοιμησιάρικο) και  τη συμπάθησα, όχι επειδή τα βγάζει όλα και χαϊδεύεται γυμνή μπροστά στο καθρέφτη.
         Φαν φακτ, ο τύπος που παίζει τον παραμορφωμένο δεν τον παίζει, είναι παραμορφωμένος, αλλά είναι και ηθοποιός, μετά από αυτό τον βλέπω στο ριμέικ του άνθρωπου ελέφαντα.
Το τρέιλερ

 Η ωραία αφίσα

Η όχι ωραία αφίσα

 (Νταξ' αστείο)

(Νταξ' πιο αστείο)

(Ο εξωγήινος)

 (Το μαύρο τζακούζι)

 (Και η απολέπιση)

 (Και η Σκάρλετ γυμνή)

(Ωραίο τατού, μόνη της το έκανε;)


"ένα και πολύ του είναι"

2 σχόλια:

  1. Η ταινία βλέπεται αλλά αυτοί οι κουλτουριάρηδες κριτικοί που την αποθέωσαν μάλλον θα είδαν άλλο φιλμ.Βασικά το μόνο που θα σου μείνει μετά από καμιά εβδομάδα είναι τα γυμνά της θεάς με τα ψωμάκια της.
    Όσο για τη Scarlett... απλά την παντρευόμουν και θέλω να γίνει η γυναίκα των παιδιών μου χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από την μία οι κριτικές που λες, που νόμιζα οτί θα δω την σούπερ καλλιτεχνική καμμενιά με τα απίστευτα πλάνα και φωτογραφία, από την άλλη τα σχόλια νορμάλ ανθρώπων που την καραέθαψαν, μου δημιουργήθηκαν προσδοκίες που διαψέυστηκαν, πάλι, ωραίο είναι αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο, και ναι, δεν θα μου μείνει, ούτε τα λιπάκια της γιοχάνσον θα μου μείνουν, μόνο τα δικά μου.

      Διαγραφή