1.12.14

Miss Meadows (2014)


          Χαριτωμένη παιδούλα (που έχει πατήσει τα 40) με λουλουδάτο φορεματάκι, περπατεί ξένοιαστα χορεύοντας κλακέτες, στην όμορφη γειτονίτσα. Διαβάζει ποίηση, βλέπει ελαφάκια και χαιρετάει πουλάκια, που της κελαηδάνε στα κλαδάκια. Όταν κύριος με κάρο την παίρνει από πίσω και την πειράζει, για να χαιρετήσει και το δικό του πουλάκι, να της κελαηδήσει κι αυτό, με φράσεις πεζοδρομίου, τύπου "έμπα κούκλα στο αμάξι, να σε κεράσω κοκ", αυτή σαν καθώς πρέπει δεσποινίς (γεροντοκόρη), με τρόπους, κορίτσι από σπίτι, του γυρνάει την πλάτη και του βγάζει και γλωσσίτσα. Πράγμα που εξαγριώνει τον κύριο και βγάζει έξω το ...πιστόλι του και της ξαναλέει απειλητικά, "έμπα μέσα μωρή καριόλα" μπας και την πείσει. Η δεσποινίς ατάραχη, ανοίγει το τσαντάκι της, βγάζει κι αυτή πιστολάκι μια σταλιά και του την ανάβει στο λαιμό (μάλλον σημάδευε κεφάλι), τον αφήνει να χύσει όλο του το αίμα και συνεχίζει χαρωπά τα δυό μου χέρια τα κτυπώ (κλαπ κλαπ) τη βολτίτσα της.
"Γεια σου κύριε, πας στον ουρανό τώρα,
γεια σου και σένα πουλάκι, ντουντλ' ου"

          Η πρώην του Τομ Κρουζ αποτρελάθηκε τελείως (αυτά κάνει ο Τομ) και έγινε δασκάλα, όχι μία απλή δασκάλα όμως. Η συμπεριφορά της είναι κάτι μεταξύ 10χρονου παιδιού και ρομπότ (γκάου μπίου) και μοιάζει σαν κάτι μεταξύ Μαίρη Πόπινς και Στέπφορντ γουάιφ. Ότι χορεύει συνέχεια κλακέτες το είπαμε, ότι λέει κάθε δύο λεπτά τη φράση "ντουντλ' ου" (και καλά χαριτωμενιά) που δεν βγάζει νόημα δεν το είπαμε. Επίσης θεωρεί τους περισσότερους άντρες βιαστές, παιδεραστές, κτήνη, σατανάδες και έχει σκοπό να ξεπαστρέψει όσους περισσότερους μπορεί, για να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τα νέα παιδάκια που σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν.
"Τα αγοράκια είναι κακά και πρέπει να τα σκοτώνεις"

          Λόγω του σκοπού αυτού, αλλάζει συνέχεια πόλεις και σχολεία σαν αναπληρώτρια δασκάλα για να μην κινεί υποψίες, απλά σε όποια πόλη πηγαίνει τυχαίνει να δολοφονούνται σαρδανάπαλοι από το ίδιο όπλο μινιατούρα. Αυτήν τη φορά όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, γιατί όταν γνωρίσει τον επίσης γκάου μπίου σερίφη της νέας της πόλης, ο τραλαλά έρωτας θα είναι αμοιβαδαίος και θα αρχίσουν τα πεταρίσματα και τις τσαχπινογαργαλιές. Τι θα γίνει όμως όταν στην ήσυχη κωμόπολη θα αρχίσουν να γίνονται δολοφονίες η μία μετά την άλλη; Τι θα κάνει ο Σερίφης όταν τα στοιχεία θα δείχνουν την αγαπημένη του ντουντλ' ου δασκάλα; Θα καταφέρει να συνεννοηθεί ποτέ μαζί της ή θα του κάνει μόνο κορδελάκια;
          Το "ριβέντζ μούβι" είναι από τα αγαπημένα μου υποείδη, το συγκεκριμένο ενώ είχε πολλές δυνατότητες δεν μου άρεσε πουθενά και πυροβολιόμουν μόνος μου με νεροπίστολο για να κρατηθώ ξύπνιος στη διάρκεια της ταινίας. Αντιπαθέστατοι χαρακτήρες που παρακαλούσα να τους συμβεί κάτι τραγικό. Ούτε δράση, ούτε βία, ούτε αγωνία, ούτε χιούμορ, τίποτα, εκτός αν θεωρείς βία το πιστόλι με τα καψούλιαΚαλά να πάθω που το είδα χωρίς να έχω διαβάσει ούτε ένα σχόλιο.

Το τρέιλερ που αν είχα δει πριν δεν θα έβλεπα την ταινία μετά

Η ωραία αφίσα που με ξεγέλασε

Η στραβοκάνα αφίσα 

Γκάου μπίου

"Άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια..."

"...και το τηλεφωνάκι σου κούκλα μου"

"Αυτή τη φορά σε αφήνω να φύγεις μόνο με παρατήρηση, 
την επόμενη φορα όμως θα σε γαμήσω."

"Κοίτα ένα βλάκα, αν τον πιάσω γκόμενο δεν θα με υποπτεύεται κανείς"

"Πως μπόρεσε να μου φερθεί έτσι ο αλήτης; σνιφ, κλαψ, λιγμ"


"Μηδέν στα τρία!"

16 σχόλια:

  1. νταξει ρε μαλάκα, εδώ γάμησες. Μπορεί και να με έψησες να το δω μόνο για να πυροβολιέμαι κι εγώ με νερομπίστολο για να μείνω ξύπνιος. Θεός μικρέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά ρε πότε πρόλαβες να σχολιάσεις; εγώ ακόμα κάνω έντιτ.. τώρα θα το ξαναδιαβάσεις!
    Δε αξίζει μωρέ η μαλακία, σοβαρά, εκτός αν γουστάρεις την Καίτη, την Καιτούλα, τότε ξέρω 'γω; μπορεί να σου φανεί συμπαθητική μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Καίτη είναι ένας έρωτας που ήρθε στη ζωή μου μετά το Hesher (αυτή ήταν ή η άλλη που έκανε τη γκόμενα του Vader στα πρίκουελ, πάντα τις μπερδεύω αυτές τις δύο ρε παιδί μου).
      Το ξαναδιάβασα αλλά ήταν τόσο ολόιδιο που αν πηδιώταν με το προ-edit κείμενο θα ήταν twincest. Κάνε αναπάντητη όταν τελειώσεις το fine tuning

      Διαγραφή
    2. This is a case of..... Sympathy for lady vengance.Εχω μια υποψια πως αν το βαλω πλαι πλαι με το oldboy νομιζω οτι εχω κλεισει μια τριαδα ταινιων που θα εβλεπα μονο πριν αποφασισω οτι θελω να αλλαξω συκωτι και ο μονος τροπος ειναι να κατεβασω ενα βαρελι καθαρο οινοπνευμα και να κανω την εγχειρηση μεσα σε ενα βοθρο με ενα σκουριασμενο τσεκουρι και ενα flamethrower για να σκοτωσω οποιον με ρωτησει τι ταινια ειδα που με εκανε να φρικαρω τοσο πολυ.

      Χωστηρα, μιλας για την Natalie Portman, το πιτσιρικι που ηθελε να γινει cleaner στο Leon αλλα τελικα καθαριζε με το φακιολι ακομα και μετα τους τιτλους τελους ( κλεινει σκουπιζοντας χωμα στο φυτο )

      Μην ανησυχεις. Ακομα και μετα το V for Vendeta συνεχιζει ακαθεκτη να κραταει Vendouza και να καθαριζει οτιδηποτε στεκεται στους 4 τοιχους ( το ταβανι τη βριζει ασυστολα και το πατωμα αναρωτιεται οταν ανοιξει το στομα του αν θα πεσει να τους πλακωσει ).

      Πρεπει να με κανει να νιωσω καλυτερα επειδη επαιξε μαζι με τη μουσικη των metallica σε ταινια η επειδη ειδα μια γυμνη γυναικεια πλατη να χωροπηδαει πανω απο ενα μακρυμαλλη ; ( το Hesher τα εσπαγε αλλα οχι ομως επειδη επαιζε η Portman )

      FMM.

      Διαγραφή
  3. Εξαιρετική τοποθέτηση, σίγουρα δεν θέλω να το δω αλλά είναι σα να το είδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που έσωσα τουλάχιστον έναν άνθρωπο, όχι από delirium tremens https://www.youtube.com/watch?v=ToVUgXhH2kY

      Διαγραφή
  4. Πρέπει να γυριστεί ριβεντζ μουβι για αυτό το "ριβεντζ" μουβι. Να σκάσει η συμμορία από το Death Wish 3 και να τη γαμήσει ασύστολα τη ψώλα και μετά να χέσει επάνω της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά από αυτό να εκδικηθεί γι' αυτήν ο Τομ Κρουζ με τις δυνάμεις της σαιεντολογίας.

      Διαγραφή
    2. Όχι ρε. Αφου τη χώρισε ο κοντοπούτανος. Θα αποκαλυφθεί ότι η συμμορία ήταν τσιράκια των σαιεντολόγων και πως τους έβαλε ο Τομ Κρουζ. Οι επικεφαλείς των σαιεντολόγων όμως θα τα πάρουν κρανίο που ο Τομ τους χρησιμοποιήσε για προσωπικό του ξεκαθάρισμα και έτσι θα τον βγάλουν προδότη και θα βάλουν bounty στο κεφάλι του. Ο Τομ φυσικά θα πρέπει να αμυνθεί και στη πορεία θα βρεθεί στο δύσκολο δρόμο του να γκρεμίσει τους σαινεντολόγους που τόσο αγαπούσε...

      Διαγραφή
    3. επισης θα τον βιασουν ομαδικα και αγρια, ολα τα καλα ριβεντζ μουβιζ εχουν βιασμο.

      Διαγραφή
  5. Πάντως η περιγραφή σου ήταν πολύ καλύτερη από το τρέιλερ ;
    Η ταινία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ταινία τα ίδια με το τρέιλερ, εγώ δεν θα την πρότεινα, σε κάποιους ίσως αρέσει ο χαρακτήρας της δασκάλας, ίσως να μου άρεσε και μένα αν δεν τον έπαιζε η Καίτη και δεν τον έπαιζε έτσι ...τον ρόλο.

      Διαγραφή
    2. αφού σου είπε ρε: πυροβολούσε τον εαυτό του με νερομπίστολο να μην κοιμηθεί

      Διαγραφή
  6. Πλακα εχει...πως ενα τριανταφυλλενιο
    φορεματακι, ενα ζευγαρι σοσονακια και
    ενα πιστολακι..στελνουν ολοκληρους
    αντρες να αυτονεροπυροβολουνται στις
    κινηματογραφικες αιθουσες...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, αν το είχα δει σε κινηματογραφική αίθουσα, δεν θα αυτονεροπυροβολιόμουν, θα αυτοπυροβολιόμουν σκέτο.
      Κατά τ'άλλα, ενα τριανταφυλλενιο φορεματακι κι ενα ζευγαρι σοσονακια είναι αρκετά να στείλουν ολόκληρους άντρες ή και μισούς, να κάνουν άλλα πράγματα.

      Διαγραφή
    2. Αμα δεις στους δρομους να κυκλοφορουνε
      οι γυναικες με τετοια....δε το μαθανε απο μενα..:)

      Διαγραφή