22.8.15

Είμαστε 50!

          Χτύπησα 50άρα! Έχω 50 ακόλουθους (οι μισοί είμαι εγώ, με άλλο προφίλ. Όχι εντάξει, πλάκα κάνω), θα τρελαθώ! Θα περπατάω και θα κοιτάω πίσω από την πλάτη μου, μήπως και με ακολουθεί κανείς! Θα το γιορτάσω και θα πιω 50 σφηνάκια, ένα για τον καθένα σας! Καλά, εντάξει, αν πιω 50 σφηνάκια θα πεθάνω (μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις), γι' αυτό κι εγώ δεν θα πιω, θα φάω, θα φάω 50 μπουκιές, μία για τον καθένα σας και θα πιω όσο μπορώ (δηλαδή λιγότερο από 50 σφηνάκια, 5 είναι καλά ...και 5 μπίρες). Επίσης ξέχασα τα γενέθλια, του ίδιου μου του μπλογκ, ήταν στις 3 Ιουλίου (πρέπει να βάλω ειδοποίηση στο κινητό μου) απαράδεκτος. Τότε ανέβασα την πρώτη μου ανάρτηση, το Gun Woman, και άλλες πολλές, που δεν έγραψα εκείνη τη στιγμή, αλλά είχα τη φαεινή ιδέα, να μαζέψω σε ένα μπλογκ, ότι χαζομάρα έχω γράψει σε ομάδες του Φέισμπουκ, τύπου Twisted Movies, για να τα ξαναδιαβάζω όταν θα τα έχω ξεχάσει και να χαίρομαι μόνος μου. Πολύ αξία τους έδωσα.
          Λοιπόν, λόγω της διπλής γιορτής, μου ήρθε και άλλη φαεινή ιδέα (αφού ήπια τα σφηνάκια), να φτιάξω μπλουζάκι (κούπα, μαξιλαράκι, τσάντακι κλπ) "Λάθος Ταινίες", καθαρά για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα κέρδη από τα μπλουζάκια, μέσω του σάιτ που πωλούνται, θα πηγαίνουν αποκλειστικά σε πεινασμένα παιδιά, με ειδικές ανάγκες και συγκεκριμένα σε ένα τέτοιο παιδί, εμένα.
         Το λόγκο βγαίνει σε αίμα, σπέρμα, μαύρο του θανατά και ροζουλί που είναι το αγαπημένο μου χρώμα και τα μπλουζάκια βγαίνουν στα πάντα. Ιδού παραδείγματα, με αποκεφαλισμένα μοντέλα και όχι μόνο.
Λινκ για το ροζουλί (ή ότι χρώμα είναι αυτό, τέλος πάντων)


Μας λείπουν άλλοι 88, για να γίνουμε 138. Διαδώστε!
          Απντέιτ! Γίναμε 60! Και τα μπλουζάκια μπορείτε να τα βρείτε από 12 Ευρώ (ξεφτίλα)! Τσάμπα πράμα! Ξεπουλάμε! Το αφεντικό τρελάθηκε! 
Και με των 21: https://www.designbyhumans.com/shop/t-shirt/t-shirt/221194, ότι πληρώνεις παίρνεις! Κάνε το Λάθος τώρα!

(Να! Κι άλλα μοντέλα! Μπορείς να βρεθείς κι εσύ στη θέση τους! Γιατί, τι σου λείπει;)
(Η κοκέτα)

(Το γνωστό άγνωστο)

(Η πρεζού)

(Η ηλίθια)

(Ο χασικλής)

9 σχόλια:

  1. πες ότι τρολάρεις με το merchandice....πες μόνο αυτό, αλλιώς θέλω όνομα και λοιπά στοιχεία του μοντέλου που ποζάρει για να το επιβεβαιώσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε δεν τρολάρω και επειδή ήμουν μεθυσμένος όταν το έκανα, έκανα δεύτερες και τρίτες σκέψεις πριν το ανεβάσω και γίνω ρεντίκολο. Αλλά μετά σκέφτηκα, σίγά μωρέ, ένα μπλογκ είναι μόνο.

      Διαγραφή
  2. To τσαντάκι και το μαξιλαράκι για το κωλαράκι κι ας μην έχουμε ούτε ένα ευρουλάκι.
    Δε μας είπες πόσο χρεώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τα λέει στο σάιτ μωρέ, μη μου πεις ότι δεν έκανες κλικ στο λινκ; Πρέπει να το ψάξεις λίγο, έχει ένα σωρό μαλακιούλες. Καλά δεν περιμένω να πουλήσω κάτι, για χαβαλέ το έκανα. Άντε να πάρω εγώ ένα μπλουζάκι όταν θα έχω λεφτά. Όταν θα έχω πολλά, θα πάρω ένα για όλους σας και θα σας το φέρω αυτοπροσώπως.

      Διαγραφή
  3. Εγώ παράγγειλα ένα. Θα το φοράω όταν σε διαβάζω και θα βγαίνω από τα ρούχα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα το είδα αυτό το σχόλιο. Πες μου ότι δεν πολύ αργά, να μιλήσουμε στο σκαιπ.

      Διαγραφή
    2. Τώρα το είδα αυτό το σχόλιο. Πες μου ότι δεν πολύ αργά, να μιλήσουμε στο σκαιπ.

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Έχεις μπλουζάκια για κοκέτες, για γνωστούς άγνωστους, για πρεζούδες, για ηλίθιες και για χασικλήδες. Μπλουζάκια για χοντρές δεν είδα. Οπότε, μάλλον θα πάρω την τσάντα!
    Άντε και στους εκατό φόλοουερς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, για χοντρές δεν έχω μπλουζάκια, έχω κολάν. Για 'more to love' όμως έχω και μπλουζάκια.

      Διαγραφή