26.2.16

Zombie Thriller Party 2016

            Θυμάστε που πέρυσι έκανα μία ανάρτηση για το Zombie Thriller Party; Ε, θα κάνω και φέτος (την έκανα ήδη δηλαδή) και ελπίζω να συνεχιστεί το ίδιο βιολί, για πολλά ακόμα χρόνια. Πέρυσι είχα κάνει και μία αφισούλα για το γεγονός, αλλά το φέτος με βρήκε χωρίς Ιλουστρέιτορ, χωρίς Φώτοσοπ και χωρίς κανονικό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το μόνο που μπόρεσα να κάνω, είναι να αλλάξω τίτλο στην παλιά αφίσα και να τη σώσω σε ακόμα χειρότερη ποιότητα (το επίπεδο συνεχίζει να πέφτει σε ότι κάνω). Έχω μείνει με ένα Νέτμπουκ, που ούτε καν ξέρω τι σημαίνει Νέτμπουκ. Υποθέτω κάνει μόνο για τηλεφωνική ατζέντα. Αφήστε που παθαίνει και κάτι μπλε οθόνες τελευταία, και βλέπω να με αφήνει για το Μάτριξ και τις επόμενες αναρτήσεις, να σας τις στέλνω με το ταχυδρομείο.
            Πολλά είπα πάλι. Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. #zombiethrillerparty και τα μυαλά σε κάγκελα, τοίχους και πατώματα. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να παρευρεθώ στο ξύπνημα των νεκρών λόγω απόστασης, αλλά μπορείτε εσείς! Δεν θα μείνω παραπονεμένος όμως, επειδή ζόμπι θρίλερ πάρτι κάνω κάθε νύχτα, μιας και το διαμέρισμα που μένω, είναι τόσο δίπλα σε νεκροταφείο, που μπαίνει λίγο μέσα (μόνο το νεκροκεφαλάκι).
(Η θέα κάτω από την κουζίνα μου)

(Η θέα η δική σας, στο κέντρο της Αθήνας στις 12 Μαρτίου)

80'S ZOMBIE THRILLER PARTY 2016 (ZOMBIE PROM)
20:00 | 7times, Μιαούλη 13 (Μετρό Μοναστηράκι)

            To μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι της πόλης, επιστρέφει στα 80’s και τρομάζει για τέταρτη χρονιά, το Σάββατο 12 Μαρτίου στο 7Times (Μοναστηράκι). Το #zombiethrillerparty είναι ο ετήσιος, Αθηναϊκός χορός τεράτων, μια συνάντηση με μπόλικο ρομάντζο, αηδία και προσκεκλημένους την αφρόκρεμα των απέθαντων πλασμάτων. Κάθε χρόνο, με trick or treat, παιχνιδιάρικη διάθεση και αγάπη για την ποπ κουλτούρα, καλούμε (ζευγαρωμένους και μη) φαν των ταινιών, σειρών και κόμικ τρόμου, σε ένα γεγονός που «άλλαξε» την αποκριά της πόλης προς το «χειρότερο»! Στα 80's θα βρούμε τις πρώτες μας ανατριχίλες! Κούκλες δαιμονισμένες, λυκάνθρωποι με swag και εκτοπλασματικά φαντάσματα γέμιζαν τις οθόνες, μεγάλες και μικρές. Από τον Freddy Krueger στον Darth Vader και από τον Skeletor στα αλητόπαιδα της Cobra Kai, μοχθηρές φάτσες και Σατανικά γέλια «έδιναν και έπαιρναν» μπροστά στα παιδικά μας μάτια!
(Οι ζωντανοί νεκροί, πιο ζωντανοί από ποτέ!)


#zombiethrillerparty @zombie_thriller

Είσοδος €6 (με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό)

            Το #zombiethrillerparty ξεκινά με το #zombiewalkathens (τον καθιερωμένο πλέον, τερατώδη περίπατο των "διαφορετικά ζωντανών", στα πλαίσια αντίστοιχων εκδηλώσεων του εξωτερικού) νωρίτερα και με αφετηρία την πλατεία Συντάγματος (17:30). Συνεχίζεται με το παλιομοδίτικο 80’s hula hoop σεμινάριο της ομάδας Hoop It στο Thriller του Michael Jackson (18:00), προβολή της ταινίας “Teen Wolf” με τον Michael J. Fox (20:00), και το κύριο μέρος της βραδιάς: 80’s - early 90’s dj sets από τους παραγωγούς του Simple Radio και την ομάδα Νοσταλγοί Ογδόντα Ενενήντα (22:00) καθώς και διαγωνισμό καλύτερης εμφάνισης με παρουσιαστές τον κωμικό Διονύση Ατζαράκη και τη youtuber Δανάη Γεωργαντά (23:30). Κατά τη διάρκεια του πάρτι: makeup μεταμορφώσεις με την υποστήριξη της εταιρίας Kryolan Hellas, εκθέσεις ρετρό παιχνιδιών και βιντεοπαιχνιδιών (από τους Vintage Toy Mania, RetroComputers και FireArcade), διαδραστικά παιχνίδια και κληρώσεις δώρων.
"We're dying to see you there!"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ZOMBIE WALK ATHENS, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: ΣYΝΤΑΓΜΑ 18:00

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 80S THRILLER HULA HOOP (HOOP IT!) 18:00

ΠΡΟΒΟΛΗ "TEEN WOLF", ΜΕ TON MICHAEL J. FOX 20:00

ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ SIMPLE RADIO 22:00

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSPLAY KAΛΥΤΕΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ 23:30

ΑΠΟ ΤΙΣ 20:00:

ΕΚΘΕΣΗ ΡΕΤΡΟ 80'S ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ (VINTAGE TOY MANIA)

ΕΚΘΕΣΗ ΡΕΤΡΟ ΒΙΝΤ/ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ (RETROCOMPUTERS)

ARCADE ΚΑΜΠΙΝΕΣ (FIRE ARCADE & ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ 80 90)

ΠΑΓΚΟΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ (KRYOLAN) & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΟΝΤΟ

(Του νεκρού το πανηγύρι!)

            Γενική είσοδος €6 με κρασί, μπύρα, αναψυκτικό ή red bull. Περιλαμβάνει συμμετοχή στο σεμινάριο hula hoop (18:00), παρακολούθηση της ταινίας Teen Wolf (20:00), είσοδο στο πάρτι (22:00), τους διαγωνισμούς και εκθέσεις της βραδιάς (κρατήστε το απόκομμα του εισιτηρίου σας). Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/events/1481984852108596

(Μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος, ή όχι)


(Μιχαλάκη είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα)


"Κάτσε να σου βγάλω λίγο το μάτι και τελειώσαμε"


(Η βράβευση της νοσοκόμας της χρονιάς. Απάλυνε τον πόνο πολλών.)

Μεγάλοι χορηγοί: AngryNerd.gr, Vintage Toy Mania
Χορηγοί: PartyGalaxy.gr, Kryolanhellas.gr, Capcap.gr, Kaissagames.com, Εκδόσεις Rising Star, Fullmoonstore.gr, Pixelate Accessories, Πυροτεχνήματα Αιγάλεω

12 σχόλια:

  1. Μια χαρα ειναι η θεα απ την κουζινα σου,εχεις
    και ησυχια.
    Που να δεις τη δικη μου με τους απεναντι με τα
    δυο πιτσιρικια,στο μπαλκονι να τσιριζουν ολοι
    μαζι απ το πρωι μεχρι το βραδυ.! Αλλαζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία είναι δε λέω απλά την ίδια θέα έχω και στην τραπεζαρία και στην κρεβατοκάμαρα και στο σαλόνι και κοντεύω να γίνω ένα μίγμα Σοπενχάουερ με Πόε. Βέβαια το σαλόνι βλέπει και σε παιδική χαρά αλλά δεν μπορώ να πω ότι βελτιώνει την κατάσταση γιατί μου θυμίζει συνεχώςτην πορεία της ζωής. Καλύτερα από την κόλαση της οικογένειας πάντως. Πέταξε τους φόλες.

      Διαγραφή
    2. Εχω σκεφτει να φιαξω κανα κεκακι κανα
      μπισκοτακι, αλλα τι να βαλω που ανιχνευονται.
      Ετσι κανω υπομονη, λεω τι ειναι 10-12 χρονια
      μπροστα στην αιωνιοτητα.

      Διαγραφή
    3. Όλο και κάτι υπάρχει που δεν ανιχνεύεται. το είχα ψάξει παλιά και κάτι είχα βρει, αλλά δεν το έφαγα τελικά.

      Διαγραφή
    4. Μια συνεδριαση επιτροπης μετα αποφασισε:

      Ο αερας δεν ανιχνευεται μονο εκτως και αν εκανες ενα ταξιδακι απο και προς Τσερνομπιλ οποτε ασε το κεκακι να αφρατεψει ααααφοβα.

      Εκτως και αν ειναι σε σχημα στριπτιτζους η αρχισει να σχηματιζεται ο Ιησους Ρουβας απο το κακαο.

      Υπαρχει ειδικη υποεπιτροπη για αυτο το θεμα και δεν μπορουμε να την βγαλουμε απο το κωλομπαρο για να συνεχισει το θεμα παρακατω...

      Διαγραφή
  2. Ενα χρονο πριν ειχα δωσει SSQ και μουσικη απο return of the living dead.

    Σημερα ειναι Πουλικακος και Δρακουλας των Εξαρχειων. Ας προχωρησουμε στο αναλογο Βιντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=i9kfi5ktxn0

    FMM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Jason και η άλλη από Silent Hill γαμάνε! Θέλω και φωτό από κλαρινογκόμενα να χορεύει με μίνι στολή νοσοκόμας silent hill πάνω στις μπάρες "πεθαίνω για σένα" ή κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραιο το αποκριατικο θεματακι
    Δεν θυμαμαι αν στο εχω πει, αλλα η ταπετσαρια εδω απ εξω ειναι φανταστικη!
    Τι τελεια χρωματα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις τώρα είδα το σχόλιό σου και κοιτάζω την ταπετσαρία μου που είναι κατάμαυρη! (Λάθος Ταινίας)

      Διαγραφή