4.5.18

When Susurrus Stirs (2017)

            Σου άρεσουν τα Χόρορ Σάι-Φάι; Βλέπεις τις ταινίες του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ ακόμα και στον ύπνο σου; Προτιμάς τα παλιά καλά πράκτικαλ εφέκτς και ανιματρόνικς από τα κομπιουτερίστικα πλέιστέισον εφέ; Τρως και δεν χορταίνεις; Ακούς φωνές από ανοσιουργήματα παράλληλων διαστάσεων; Είναι η μούρη σου σαν κρεμώδη μπλε τυρί Δανίας και το σώμα σου μια άμορφη τρεμώδη μάζα φρουί ζελέ; Ή τέλος πάντων σου αρέσει να ξερνάς; Τότε αυτό το δεκάλεπτο απεχθέαμα είναι για σένα! Μην ανησυχείς όμως, και να μην είσαι όλα τα παραπάνω μπορείς ακόμα να το χαρείς (που λέει ο λόγος).

            Ο ξενιστής είναι ο ξένος της διπλανής πόρτας (εγώ δηλαδή) που μολύνεται από ένα ...ένας θεός ξέρει τι (Ο Κθούλου ίσως). Αυτό το παπαράσιτο έχει φωλιάσει μέσα στην ουρήθρα του, τρώει, πίνει και χορεύει, το κορμί και το μυαλό του κυριεύει (είναι έγκυος δηλαδή, σαν τον Ζβατζενέγγερ στο Τζούνιορ!). Ο ξένος ξενιστής αντί να το παλέψει, αντί να αντισταθεί λίγο, να το παίξει δύσκωλος και να κρατήσει χαρακτήρα, έχει παραδοθεί εντελώς στις ορέξεις του μωρού του! Καλοβλέπει τη βδελυγμεταμόρφωση στο σώμα του και αγγαλιάζει με αγαλλίαση το νέο του ρόλο στη ζωή. Να φάει, να γεννήσει, και όλον τον κόσμο να ... αρρωστήσει!

            Το "Οταν Ο Σούσουρος Σουριάζει" είναι ένα μικρού μήκους φιλμάκι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζέρεμι Τζόνσον, που η εντυπωσιακή σκηνοθεσία, τα εφέ και το μαύρο χιούμορ του το κάνει ένα από τα καλύτερα φιλμάκια σωματοτρόμου που έχω δει. Σε περίπτωση που δεν μπορείς να κλείσεις τα αυτιά σου στο σούσουρο της σαπιοκοιλιάς σου, άνοιξε τα μάτια σου στο φιλμάκι της καρδιάς σου (έπρεπε να είχα γίνει ράπερ).

(Το φιλμάκι)

(Αφισούλα)

(Εγώ όταν έβλεπα το φιλμάκι)

(Λίγο μετά όταν έπλυνα τα δόντια μου)

(Λίγο πιο μετά όταν πήγα για ύπνο)

"Τρία στα τρία!"

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. "Δεν εχεις ολοκληρωθει σαν αντρα αν δε γαμησεις χοντρη γκομενα"

      -Μικειους για αντριλα.

      Διαγραφή
    2. το γκομενέτο ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει
      https://starecat.com/content/wp-content/uploads/no-you-make-me-a-sandwich-fat-feminist-woman-girl-sign-making-her-huge-sandwich.jpg

      Διαγραφή
    3. Πόσο χοντρή όμως πρέπει να είναι η χοντρή; Από πόσα κιλά, κυβικά κλπ και πάνω μετράει; Το ύψος και η κατανομή μάζας τι ρόλο παίζει;

      Διαγραφή
    4. Αν δεν εχεις γαμησει Μικειους δεν ξερεις τι παει να πει μπαζωμα

      Διαγραφή
    5. Χοντρη σημαινει οτι τρια μπουκαλια ουισκι σε παρακμιακο κωλαδικο δεν μπορουν να καταστρεψουν τα λιγα εγκεφαλικα κυτταρα που σου εχουν απομεινει για να κανεια το ψυχικο. Αν κανεις οτι απλωνεις χερι πεφτει φλαρος απο απο τον ιδιο τον Δαρβινο.

      Διαγραφή
    6. Ναι αλλά αν είσαι κι εσύ χοντρός;

      Διαγραφή
  2. Μόλις ανέβασα το φιλμάκι, το κλείδωσαν! Τυχαίο; Καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή