6.7.14

Beyond the black rainbow (2010)


          Στο μελλοντικό 1983, δεσποινίς με τηλεκινητικές ικανότητες, είναι έγκλειστη σε νιού έιτζ (age όχι AIDS) ψυχοφαρμακευτικό ίδρυμα, και είναι αντικείμενο εμμονής, επιστημονικής και ερωτικής, παρανοϊκού διευθυντή τύπου Patrick Bateman που του έχουν πέσει και οι βλεφαρίδες από τα πολλά ψυχοτροπικά. Λογικό να αγανακτήσει και να προσπαθήσει να αποδράσει.
         Εντυπωσιακό το ντεμπούτο του Panos Cosmatos. Ψυχεδελικό σάι φάι θρίλερ, με σκηνογραφία, φωτογραφία, μουσική, επιρρεασμένα από 60's, 70's, 80's, Κιούμπρικ, Αρτζέντο, Κάρπεντερ, Λούκας, Νταφτ Πανκ, όλα μέσα.
         Φαν στιγμή οι 80's χεβιμεταλλάδες στο βουνό που πίνουν μπύρες και ακούν Venom - angel dust.


Τρέιλερ

Και ορίτζιναλ σάουντρακ

Και αφίσα

Και μη ορίτζιναλ σάουντρακ

"ένα φιλάκι μόνο σου ζητώ"

"δεν είμαι τρελός σας λέω"

"δεν καταλαβαίνω γιατί θες να φύγεις"

"νταφτ πανκς νοτ ντεντ"

"πες μου ότι δεν σου άρεσε"

"Τριαράκι"

4 σχόλια:

  1. Θα συμπλήρωνα απλώς ότι ο προφέσορας φάνταζε στον Φάστα κι εμένα σαν το love child των Christian Bale και Marilyn Manson. Από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες των τελευταίων ετών, ειλικρινά απορούσα τι της έβρισκα και κυρίως τι της είχα ψάξει δηλαδή, αλλά την ευχαριστήθηκα. To soundtrack παίζει νον στοπ εδώ μέσα από πέρυσι. Tι χαριτωμένα που τα λέτε, συγχαρητήρια για το ωραίο σας blog! η μόνη αρνητική παρατήρησή μου είναι παραγγελιά κατ' ουσίαν, θα ήθελα τα tags σας πιο πολύ στο στιλ του άλλου σας blog, αλλά και να μην τα κάνετε έτσι, σας βεβαιώ ότι δεν θα φύγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε ναι, πως και δεν το σκέφτηκα και γω; http://aliciaashcroft.files.wordpress.com/2013/07/marilyn-manson-is-fat.jpg
      όταν λες εδώ μέσα που δλδ;
      σας ευχαριστώ έχετε γούστο και χιούμορ, θέλετε κάτι άλλο μήπως; θα πιείτε κάτι μαζί με τα ταγκζ;

      Διαγραφή