13.7.14

The Seasoning House (2012)


          Κάπου στα μακρινά Βαλκάνια, μικρή τσοπάνα ξεριζώνεται από το χωριουδάκι της μαζί με άλλες μικρές τσοπάνες, από παραστρατιωτική ομάδα, που τις φυτεύει σε μικρό μπουρδέλο στο λιβάδι, να φυτοζωούν για το υπόλοιπο της ζωής τους (που δεν θα είναι και πολύ). Αφού τις κάνουν να καταλάβουν ότι έτσι θα ζουν από 'δω και πέρα (σαν φυτά), τις γεμίζουν ηρωίνη και το ταξίδι ξεκινάει. Εκτός από τη δική μας βέβαια, αυτή είναι κουφή, μουγγή και σημαδεμένη (πόσο τυχερή στη συγκεκριμένη περίπτωση;), κανείς δε θα θέλει να τη γαμήσει και αντί για πουτανάκι τήνε κάνουνε τσατσά. Της αναθέτουν να ταίζει τις άλλες, πρέζα, φαί, (ή μόνο πρέζα) και να τους βάζει μεϊκάπ πριν τη δουλειά. Όχι ότι γλυτώνει το σεξ, μιας και ο νταβατζής αποφασίζει να τη βάλει κάτω ...από τη φτερούγα του, έτσι που τη βλέπει εύθραυστη και τρομαγμένη (σκληρός αλλά και ευαίσθητος).
          Όλα κυλάνε όμορφα και ήρεμα για την παρέα μας, μέχρι να εμφανιστούν οι κακοί της υπόθεσης(;). Υπερκαυλωμένοι στρατόκαυλοι που θέλουν να γαμήσουν και την πουτάνα και τον νταβατζή και το μπουρδέλο μαζί. Η καλύτερη στιγμή για τη μικρή μας ηρωίδα, να προσπαθήσει να βοηθήσει τη φίλη της, να δραπετεύσει (κι ας της είχε τάξει το φεγγάρι με τ' άστρα ο νταβάς) από το εξοχικό μπουρδέλο κάνοντας πάρτι στους κούφιους τοίχους και εξαερισμούς του, και να εκδικηθεί για το κακό που της έκαναν (ή μήπως όχι;).
          Άλλο ένα ριβέντζ μούβι με κωφάλαλο κορίτσι (όλο τέτοια), και σεναριακό τουίστ από τον Paul HyettΓνωστός εφετζής από τα The Descent 1 και 2, Eden Lake, Attack The Block και άλλα πολλά. Βία, βιασμοί, βρώμα, αίματα (λίγα αλλά καλά, εφετζής λέμε), αγωνία, βρώμα, καθόλου χιούμορ και βρώμα στο Σίζονιν Χάους που μετά την προβολή του θα θέλεις να κάνεις ένα ντουζάκι να καθαρίσεις.

(Το τρέιλερ)

(Η μέτρια αφίσα)

(H άσχημη αφίσα)

(Στόμα έχει και μιλιά δεν έχει)

(Nαι, κάνε ήσυχα μην τους ...ξυπνήσεις)

"Καταλάβατε ή να κάνω και κακά;"

"Σε μακερόσο"

 (Υπερκαυλωμένος στρατόκαυλος)

"Ένα δυαράκι"

4 σχόλια:

  1. θα το δω! κ το πρωτο ποστερ που χεις μ αρεσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αδικουν τα ποστερ που μου θυμιζουν ταινιες τρομου "του κιλου".

      Διαγραφή
  2. Κωφαλαλο κοριτσι..βια και σεξ..
    Πωω..μου θυμισε την Εσμεραλντα που εβλεπε η μανα μου
    κωφαλαλη που την ειχε παρει ολο το χωριο..αλλα καπου
    αχνοφαινοταν και μια παρθενια αλλα δεν ξερω απο που..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω δεν το έχω δει, θα το βάλω στα προσεχώς. Εντάξει, η παρθενιά είναι στο πνεύμα, όχι στο μουνί.

      Διαγραφή